It is currently 19 May 2012, 18:00

Forum lockedPost a reply Page 1 of 1   [ 12 posts ]
Author Message
 Post subject: About the server.
PostPosted: 05 Mar 2010, 21:15 
[Ultimate Member]
[Ultimate Member]

Sunt singurul care crede ca cam totul sa dus de rapa? Sau doar mie mi se pare ca acel "quest" e mult prea generos.
-Majoritatea care chiar farmau EoT si care jucau zilnic,sa zicem ca "ar fi pierdut" poate.. 50 de EoT?
-3000 arena points?acum jumatate de server are full furious si inainte aveau set 78 pvp.Eu sincer,care nu joc prea "mult" abia am facut 2 deadly un inel si un wrist in cam 1 saptamana si ceva(repet,nu joc prea mult)

Poate ca cativa chiar au MUNCIT pentru gearul lor?
Am inceput sa vad prin sw ceva in genu : 1 piece item lvl 258 si vreo 2-3 furious pe langa un item-2-3-4 verde-albastrui.Jumatate de server nici nu stie macar de unde sa ia t9 de pe token sau unde sa foloseasca EoT.Si sa fim seriosi,cine a avut +10 zile rollback?. Again,50% din server si-au mai facut 1-2-3-4-5 charactere multumita questului ca sa se echipeze in.... 10 min? Mie mia luat ceva sa am 4/5 t8.5. Acum iau 4/5 t9 in.. tot 10 min?. Apoi,alianta e.. dead? Transfer fails. Nu luati acest post in sens de flame sau orice altceva. E postat la subtopicul "discuti" si nu cred ca am zis ceva prea deplasat. Astept pareri. Sorry pentru eventualele greseli gramaticale,nu sunt prea stralucit la romana.

Ed:Intradevar nu ii poti multumi pe toti..

Last edited by PsychoFreak on 05 Mar 2010, 21:32, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject: Re: About the server.
PostPosted: 05 Mar 2010, 21:30 
[Ultimate Gamer]
[Ultimate Gamer]

Cand serverul a avut probleme si a fost offline pentru reparatii,etc,ei au incercat sa isi rascumpere "greselile" prin cadouri gigante.Nici eu nu sunt de acord cu aceste premii,dar sunt bine venite.Stiu ca cei care au facut nspe raiduri pentru gear,embleme,gold au tras din greu si mai stiu ca nu este corect ca ei sa vina acum si sa puna un amarat de quest care-ti da reward,statistic vorbind ~4 luni de jucat(cu raiduri,bg,profesii,etc) s-au dus pe apa sambetei,acum orice SufarStar isi face un caracter nou si e full furious,pe cand,playerii vechi ai serverului se gandesc cat au muncit pentru gearul actual.Asta este decizia lor,citez: "Nu va tinem noi pe server";"Daca nu iti place,nu juca";si mai este un citat pe care nu mi-l amintesc 100%: "Nu platiti sa jucati pe server,nu va mai plangeti",sau ceva de genul.

Profile  

PostPosted: 06 Mar 2010, 03:44 
[ Donor ]
[ Donor ]

ideea este urmatoarea...in urma acestor iteme din quest s'a echilibrat foarte mult pvp'ul intre a si h parerea mea...acum nu gasesti un bg unde sa domine clar alianta sau hoarda...si din cate vad si in arena au aparut teamuri noi ceea ce de asemenea este foarte bine...mai multe teamuri,mai frumoase arenele nu? inainte dadeam join de la 1800+ apucam doar cu o echipa (sau doua),au deschis si onixia alt lucru bun...adevarul e ca e exagerata recompensa asta dar una peste alta e ok...(btw cei care credeti ca au exagerat cu ea am impresia ca ati fost pwnati de curand prin bg si asta va oftica extrem de mult :D ) in rest..toate cele bune pentru toti!

Profile  

PostPosted: 06 Mar 2010, 16:20 
[Ultimate Spammer]
[Ultimate Spammer]

Macar nu se mai plange lumea cu replici de genu "noroc cu gearu ca esti noob".

Profile  

PostPosted: 06 Mar 2010, 22:34 
Banned
Banned

eu am zis inainte sa dea 3000 ap si questu ala de 2 lei care-ti da t9 si embleme cat cuprinde..... toti noobi full furios + gear pve , din pacate sa dus dracu toata placerea de a mai face bg sau arene..... eu m-am chinuit 4 luni aproape cu meserii ...... bg-uri numa eu stiu cate am facut sa iau si eu ceva iteme deadly si acuma sa vina ciobanu X care nici macar nu stie unde e NPC de arena cu full furious si arma si el n-are nici macar arena team ca nu stie unde se face teamu =)))) ( a intrat la un amic in team sa isi cumpere itemele )

mai bine puneati furious la vendor cu 1g/buc ca tot dracu ala era ;)

server-pass-error :-$

ps: eu pe cate servere am jucat cand era ceva probleme cu sv si nu mergea cate 2-3 zile sau chiar 2 saptamani am patit sa nu mearga serveru ,continuam de unde a ramas si n-avea nimeni nimic de comentat ,dar aici in schimb toti sar de cur in sus de parca ar fi vina cuiva ca sv sa busit ....oameni fara caracter aia ;)

Profile  

PostPosted: 06 Mar 2010, 23:56 
[Most Valuable Player]
[Most Valuable Player]

Stiti ce nu inteleg eu? Sa zicem ca un nou venit pe server a facut un caracter level 80 , a facut questul respectiv din care a luat reward-urile alea la fel si tu la randul tau ai luat ACELEASI reward-uri, NU esti deloc in dezavantaj fata de el. Cum si el si-a luat 2 - 3 iteme asa si tu la randul tau ai luat 2 - 3 iteme . Deci tot cu acele iteme esti in + fata de el chiar daca e nou venit. Sper ca ai prins ideea ce am vrut sa zic.

-Away-

Profile  

PostPosted: 07 Mar 2010, 01:57 
[ Donor ]
[ Donor ]

toate ca toate eu zic ca a fost bine ca s'au dat acele rewarduri....priviti in primul rand partea de pvp cum am zis mai sus...acum te duci si tu in bg si ai parte de pvp real...nu 10 oameni vs 2 ca pana acum...acu e distractia sa te bati 15 vs 15 in ab sa vezi macel ce e acolo...si la arena team la fel,dai join si prinzi fel si fel de combinatii si teamuri noi..pana acum picai numai cu aceeiasi.. si pve se face destul de mult am observat raiduri de 25...scoate lumea dps ca lumea...eu zic ca e bine...s'a echilibrat serverul (exact ceea ce aveam nevoie) gg ultimate!

Profile  

PostPosted: 07 Mar 2010, 02:26 
[Ultimate Gamer]
[Ultimate Gamer]

La pve s-a mai echilibrat parca un pic, dar deja aceleasi raiduri si aceiasi bosi...e cam monoton. :(

Profile  

PostPosted: 07 Mar 2010, 11:17 
[Ultimate Gamer]
[Ultimate Gamer]

Cat timp o sa mai fie acest quest?Eu inca nu mi-am instalt WotLK si vreau sa il apuc si eu :).

Profile  

PostPosted: 07 Mar 2010, 11:40 
[Ultimate Spammer]
[Ultimate Spammer]

jesus_got_high wrote:
Cat timp o sa mai fie acest quest?Eu inca nu mi-am instalt WotLK si vreau sa il apuc si eu :).

Nu mai e. Aseara a plecat.

Profile  

PostPosted: 09 Mar 2010, 22:28 
Banned
Banned

Juhziz wrote:
Stiti ce nu inteleg eu? Sa zicem ca un nou venit pe server a facut un caracter level 80 , a facut questul respectiv din care a luat reward-urile alea la fel si tu la randul tau ai luat ACELEASI reward-uri, NU esti deloc in dezavantaj fata de el. Cum si el si-a luat 2 - 3 iteme asa si tu la randul tau ai luat 2 - 3 iteme . Deci tot cu acele iteme esti in + fata de el chiar daca e nou venit. Sper ca ai prins ideea ce am vrut sa zic.

Eu voiam sa zic ca mam chinuit 3 luni sa iau set de pvp de lvl mai mic apoi sa fac arene sa cresc lvl la iteme iar cei ce nu aveau nici macar setu de meserie si-au luat direct furious aia voiam sa zic daca intelegi ce vreau sa zic, iar daca tie ti se pare corect acest lucru eu nu mai am nimic de zis.

AM ZIS!!! =))))

ps: itemele de lvl mic ti le dau tie daca vrei si tu imi dai ultimul set de pvp? i-)

pss: ramaneam cu acelasi avantaj dupa 3 luni de jucat doar daca faceati sa schimbam itemele deadly in iteme furious dar nah jucam pe un sv privat unde propietaru are dreptul la decizii majore noi avem doar dreptul de a juca dupa regurile impuse de propietar sau sa nu mai jucam ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10 Mar 2010, 09:14 
[Database Developer]
[Database Developer]

asa am decis noi sa va recompensam pentru zilele cat a fost offline server-ul.

Profile  

Forum lockedPost a reply Page 1 of 1   [ 12 posts ]