Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 4 posts ]
Author Message
 Post subject: adminii de cacao............
PostPosted: 11 Dec 2009, 20:15 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

astazi 11.12.2009 am luat ban dar, nuj dc.......admini online bullet care nu cred k mi`a dat ban .......balena mai era si chrome ...am luat ban dar nuj dc .....am inteles k m`am scapat si am injurat o data , m`ai luat gag.....dar apoi v`am rugat sa ii sch nunmele lui alecsz k nu eram eu ji era alcnv k numele meu.......si dp aprox 5 min v`am mai zis d vre`o de 2 ori sa`i sch numele si bullet era afk.....,dar restul adminilor le`am spus k sunt dp cs.ulttimate.ro si le`am spus sai sch numele lui alecsz k eu sunt alecsz....si mi`au dat BAN Kicked by Console: "banned permanently"
Kicked :"banned permanently"

RoG adminul balena sau chrome sa vina k o expplicatie......

pt unban nu am nevoie k am ip roootabil

Profile  

Post subject: Re: adminii de cacao............
PostPosted: 11 Dec 2009, 20:37 
[Unique'...PwnzZ]
[Unique'...PwnzZ]

Tmne sa nu va mai prind ca dati Ban aiurea ca o sa iasa Urat:|!!!!Ai inteles balena?!Ok Bafta

Last edited by [BulLetT] on 12 Dec 2009, 19:08, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 11 Dec 2009, 21:17 
[Ultimate Gamer]
[Ultimate Gamer]

lu balena ii scot adminu , doar ca aku e cazuta pagina hostului cu accesul la server dar cum a revenit are remove a mai facut o problema (a dat vro 4 banuri aiurea am poza in pc )

Profile  

PostPosted: 14 Dec 2009, 12:47 
[Ultimate Member]
[Ultimate Member]

Apropo de chestia asta cu adminii AFK. Mi se pare asa ...

Pe bullet nu l-am vazut niciodata afk, probabil era la baie, in fine nu ma intereseaza, pentru ca nu vreau sa discut pe caz particular. Dar nu este normal sa fie adminii AFK.

Mi se pare normal ca un admin sa nu se bage spec si sa stea AFK. D'aia e admin sa stea pe server sa supravegheze. Pai ce facem ? Ne facem ore pe server ca sa nu ni se scoata adminul si stam AFK ?

Sunt convins ca se stiu ei, cei pe care nu vreau sa-i numesc. Ar trebui un set de reguli mai strict pentru admini ... Nu neaparat 7 ore pe saptamana sau scoatem adminu. Poate e plecat omu din Bucuresti, cu treaba, cu familia in vacanta etc. , dar macar chestia asta cu AFK sa o rezolvam.

M-a sunat un prieten ieri, care joaca pe atlantis, ca era pe de_dust2_long sau snowworld (nu mai stiu exact ce a zis), 2 admini AFK pe spec, si era plin de codati care trageau cu AWP head-shot din baza in baza ...

Eu dau mereu kick la AFK sau la specurile care nu mai intra. Dar adminii au imunitate, ca pe cuvant de nu as da kick ca sa nu mai ocupe slot pe server depomana.

Join us

Profile  

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 4 posts ]