|
Apropo de chestia asta cu adminii AFK. Mi se pare asa ...
Pe bullet nu l-am vazut niciodata afk, probabil era la baie, in fine nu ma intereseaza, pentru ca nu vreau sa discut pe caz particular. Dar nu este normal sa fie adminii AFK.
Mi se pare normal ca un admin sa nu se bage spec si sa stea AFK. D'aia e admin sa stea pe server sa supravegheze. Pai ce facem ? Ne facem ore pe server ca sa nu ni se scoata adminul si stam AFK ?
Sunt convins ca se stiu ei, cei pe care nu vreau sa-i numesc. Ar trebui un set de reguli mai strict pentru admini ... Nu neaparat 7 ore pe saptamana sau scoatem adminu. Poate e plecat omu din Bucuresti, cu treaba, cu familia in vacanta etc. , dar macar chestia asta cu AFK sa o rezolvam.
M-a sunat un prieten ieri, care joaca pe atlantis, ca era pe de_dust2_long sau snowworld (nu mai stiu exact ce a zis), 2 admini AFK pe spec, si era plin de codati care trageau cu AWP head-shot din baza in baza ...
Eu dau mereu kick la AFK sau la specurile care nu mai intra. Dar adminii au imunitate, ca pe cuvant de nu as da kick ca sa nu mai ocupe slot pe server depomana.