It is currently 19 May 2012, 18:39

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 8 posts ]
Author Message
 Post subject: Adrian Paunescu a murit
PostPosted: 07 Nov 2010, 16:07 
[ Pwnage!!! ]
[ Pwnage!!! ]

Adrian Paunescu, inmormantat cu onoruri militare

Duminica, 07 11 2010, 09:18

Image

Cortegiul funerar cu trupul neinsufletit al lui Adrian Paunescu a ajuns la Cimitirul Bellu, unde a fost intampinat de aproape 1.000 de oameni.

adrian-paunescu_pr1aAdrian Paunescu a murit vineri, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti, dupa ce inima i s-a oprit, iar medicii nu l-au putut salva.Trupul poetului Adrian Paunescu a fost depus vineri, la ora 16.00, la sediul Uniunii Scriitorilor, pentru ca cei care l-au cunoscut si admirat sa ii poata aduce un ultim omagiu. La depunerea trupului in cladirea Uniunii Scriitorilor au fost prezente rudele poetului.

Initial, trupul trebuia sa fie depus la Ateneul Roman, insa din pricina concertelor si a repetitiilor programate, conducerea institutiei a anuntat ca nu poate gazdui trupul poetului. Totusi, sambata seara, in jurul orei 22, trupul neinsufletit al poetului a fost mutat la Ateneul Roman.

Pe langa casa poetului din Bucuresti au trecut, vineri, zeci de persoane, care au lasat flori si mesaje de condoleante, exprimandu-si durerea fata de trecerea in nefiinta a lui Adrian Paunescu.

Poetul suferea de ani de zile de diabet, iar inima i-a cedat intr-un final. "La ora 07.15, inima maestrului a incetat sa bata. A trebuit sa ne declaram invinsi, Adrian Paunescu a plecat dintre noi", a anuntat, vineri dimineata, la ora 08:29, prof. dr. Serban Bradisteanu.

Potrivit medicului Serban Bradisteanu, starea poetului Adrian Paunescu s-a inrautatit pe fondul unor suferinte mai vechi - diabet de 10-12 ani, pacientul suferind de insuficienta cardiaca, renala, hepatica si respiratorie.

Cortegiul funerar a ajuns la Bellu. Aproape 1.000 de oameni, la inmormantarea lui Adrian Paunescu

Cortegiul funerar a ajuns la Cimitirul Bellu, unde a fost intampinat de aproape 1.000 de oameni.

Potrivit Mediafax, printre acestia se afla Corneliu Vadim Tudor, Codrin stefanescu, Marius Marinescu, Varujan Vosganian, Marius Tuca, Victor Socaciu, Gheorghe Gheorghiu, Mircea Vintila, Nicolae Badea, Victor Ponta, Lavinia sandru, Ecaterina Andronescu, generalul Mircea Chelaru, precum si numerosi actori si academicieni.

Aproape de intrarea pe Aleea Scriitorilor, unde va fi inmormantat poetul, a fost amenajata o scena, plina de coroane de flori, pe care se afla o masa, acoperita cu un val negru.

Garda militara este pregatita sa primeasca cortegiul, poetul urmand sa fie inmormantat cu onoruri militare.

RIP Adrian.

" Professional Poker Player "

Profile  

Post subject: Re: Adrian Paunescu a murit
PostPosted: 07 Nov 2010, 19:02 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

pacat de el, dar de maine poimaine iar o sa vedem numai fetite cracindu-se in fata camerelor de filmat, ca si inainte sa moara el. Pacat ca asa e romanu.

Profile  

PostPosted: 07 Nov 2010, 19:14 
[FlamE SpammeR]
[FlamE SpammeR]

b_d wrote:
pacat de el, dar de maine poimaine iar o sa vedem numai fetite cracindu-se in fata camerelor de filmat, ca si inainte sa moara el. Pacat ca asa e romanu.

daca ar fi doar asta np,,,schimbi programul si gata , faza nasoala e ca toti prezentatorii de 2 lei,,,toate pitipoancele il vor comenta , vor face bani, si pacat pt ca el e un mare roman,,,un om ce rar mai gasesti in ziua de azi :(

sau daca nu intelegi asculta asta :
http://www.youtube.com/watch?v=ApMdz53JCxw

Profile  

PostPosted: 07 Nov 2010, 19:28 
[license to kill]
[license to kill]

Ce ma deranjeaza pe mine cel mai mult la faza asta .. si azi am primit si confirmarea ca am dreptate.
Toti rromanii in general si nu exclud pe nimeni, isi aduc aminte si pretuiesc valorile noastre abea cand mor. Pana atunci nu ii baga in seama nici dracu.
Un singur exemplu recent si sper ca m'am facut inteles cu asta ... Madalina Manole. Pana atunci sunt sigur ca multi dintre voi nici nu a'ti auzit de ea

Sa-l odihneasca D-Zeu

Profile  

PostPosted: 18 Nov 2010, 20:17 
[Ultimate Gamer]
[Ultimate Gamer]

Amy wrote:
Ce ma deranjeaza pe mine cel mai mult la faza asta .. si azi am primit si confirmarea ca am dreptate.
Toti rromanii in general si nu exclud pe nimeni, isi aduc aminte si pretuiesc valorile noastre abea cand mor. Pana atunci nu ii baga in seama nici dracu.
Un singur exemplu recent si sper ca m'am facut inteles cu asta ... Madalina Manole. Pana atunci sunt sigur ca multi dintre voi nici nu a'ti auzit de ea

Sa-l odihneasca D-Zeu

mare dreptate ai

RIP Adrian Paunescu

Profile  

PostPosted: 22 Nov 2010, 17:26 
[Most Valuable Player]
[Most Valuable Player]

Mare dreptate aveti toti.

M-am simtit ca de Anul Nou cand am vazut la stiri ca a murit. M-am simtit intreg dupa ce-am auzit stirea. Si am deschis o sampanie in cinstea lui. Ca asa se sarbatoreste la mine in familie cand mor porci comunisti care fac pe ingerii.

Profile  

PostPosted: 25 Nov 2010, 21:14 
[Never had wings...]
[Never had wings...]

moartea e ceva natural ..oamenii dramatizeaza
+1 babylon

Profile  

PostPosted: 26 Nov 2010, 02:25 
[Ultimate Addicted]
[Ultimate Addicted]

Apreciati-l ca scriitor, lasati impresiile voastre despre comunism, pe care si asa nu l-ati trait.

Profile  

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 8 posts ]