Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 5 posts ]
Author Message
 Post subject: ce ar fi daca...
PostPosted: 15 Jun 2010, 12:38 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

Ce ar fi daca s`ar pune pluginul DESTROY / BLIND ... sunt foarte bune mai ales cel cu destroy pt ca nu au sa`si permita unii sa intre cu cod....si am mai scapa de ei....ca in plus cei ce au cod sunt tot jucatori de pe server....nu 100% dar majoritatea cand se plictisesc....alt nick,un mic cod si dai bataie...apoi te trezesti ca nu mai ai cu cine sa joci...astept raspunsuri...

cius

Profile  

Post subject: Re: ce ar fi daca...
PostPosted: 15 Jun 2010, 13:14 
[FlamE SpammeR]
[FlamE SpammeR]

cu destroy nu prea sunt de acord fiindca avem admini pe bani si daca 1 se gaseste si scoate imunitatea ta sau ...a unui admin si ii da destroy? cum e?

cu blindu COMPLET DE ACORD daca stie sa joace si isi pune aim e f greu sa iti dai seama

Profile  

PostPosted: 15 Jun 2010, 15:14 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

de cand sa scos comanda de "blind" :| ?. Cu plughinul destroy e naspa tare risti sa-i strici pc omului chiar daca joaca cu coduri.dar cum ziceti voi.......

Image

Profile  

PostPosted: 16 Jun 2010, 13:42 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

-Base- wrote:
cu destroy nu prea sunt de acord fiindca avem admini pe bani si daca 1 se gaseste si scoate imunitatea ta sau ...a unui admin si ii da destroy? cum e?

cu blindu COMPLET DE ACORD daca stie sa joace si isi pune aim e f greu sa iti dai seama

Base referitor la ce ai spus tu : ce face omul cu mana lui se numeste lucru manual nu ? chiar daca sunt admini pe bani regurile raman valabile pentru toti parerea mea ( asa ar fi corect ) si care se joaca cu adminu lui dan ban aiurea sau mai stiu eu ce este pe raspunderea lui....dar cu destroy o sa indepartam codatii...in mare parte... si nu i se va da destroy la unu care injura sau da flash aiurea clar !!! macar o mica proba de am face sa vezi ca nu vorbesc prostii...si cum am mai zis : sunt multi care joaca pe server,iar de plictiseala intra cu altnick si cu wall, le dam ban dar au ip dinamic si nu ii afecteaza...dar cu comanda destroy nu au sa faca la fel...cius

Profile  

PostPosted: 16 Jun 2010, 13:51 
[FlamE SpammeR]
[FlamE SpammeR]

Quote:
si nu i se va da destroy la unu care injura sau da flash aiurea clar !!! macar o mica proba de am face sa vezi ca nu vorbesc prostii

admini care au platit pot fi :-? mai inceti la gandire ca sa o spun mai pe ocolite ,,,si din gluma pot da credema nu e o idee buna

Profile  

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 5 posts ]