Forum lockedPost a reply Page 2 of 2   [ 20 posts ]
Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: cerere admin diavolitza 2
PostPosted: 22 Feb 2010, 22:54 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

[TK]DoDo wrote:
Nu ziceam de tine. Si nu e chestie de 7 ani de acasa. E chestia ca unii si-au cam luat-o in cap de la o vreme si isi dau cam multa importanta ... considerandu-i pe altii niste chestii neimportante acolo ...
va multumesc ca vati gasit sa va certati aici .. nu este destul pe server cat va certati ... trebuia si aici si asa cum tu marian tiai spus parerea asa si el si spuso fiecare e liber la opinie.. oricum am observat ca tu marian ai ceva cu toata lumea .. si in privinta orelor nu avea dreptate wip ???.. si daca tot crezi ca jok prost intre noi doi fie vba 1vs1 cu tine esti mik pe langa mine la cs si sunt si fata asta te deranjeaza decand sunt pe serv asta si jukam amandoi mereu ai cva cu mine nu inteleg ce ai... defapt tu crezi ca toata lumea are ceva cu tine dar defapt tu ai cu toata lumea astazi iai dat ban lu wip ca lai facut lakios sau ce ? tu lai facut primul si u ai inceput sa vbsti primul urat ce te asteptai sa iti multumeasca ..iti multumesc inca odata ca miai transformat cererea in subiect de cearta si sa stii xca in viata mea nu mam milogit la nimeni asa cum spui tu de toata lumea ca se linguseste ptr admin .. nu sufar de admin daca se da sa dse dea pe dreptate si daca nu merit nu mi se da . si topicul asta era sa iti dai cu parerea daca esty pro sau contra deci... maryan daca cineva sufera de sefie acela esti u . aici imi termin pledoaria si te rog stephan sa blokezi si nu am sa mai postez nimi9k ca sa numai iasa discutii . >:D< >:D<

Profile  

PostPosted: 22 Feb 2010, 23:28 
[Ultimate Member]
[Ultimate Member]

:hijack: Ia gata cu polologhiile :))
:stfu:

S-au impartit PRO-urile si CONTRA-urile :hater: .Dati admin la fata daca vreti. :girlpw: Si daca nu, nu. :wtf:

Join us

Profile  

PostPosted: 22 Feb 2010, 23:42 
[Ultimate Member]
[Ultimate Member]

Dodo degeaba incerci pentru ca nu ai cu cine......in fine fata a cerut admin ....voi rebuia sa spuneti Pro sau Contra nu faceti scandal...

aleh sau stephan ...va rog sa loati masuri pt ca asa nu se mai poate.....la fiecare cerere iese scandal ....pentru nimic....in ultimul timp vad ca,toti fac ce vor...

by TOPAZ

P.S Sper sa nu va laoti de mine acu pt acest com !!!!

PRO >:D<

Profile  

PostPosted: 23 Feb 2010, 00:32 
[Ultimate Addicted]
[Ultimate Addicted]

eu nu mai am nimic de spus .. tot ce a spus diavolita e adevarat si sunt de acord cu ea ... ;) ... sper sa se ia masuri .. nu conteaza ca e marian sau ca is eu sau ca e altu .. sa se ia masuri ca asa e cel mai bn .. mutumesc !!!

:rblocked:

Profile  

PostPosted: 23 Feb 2010, 17:37 
[Ultimate Member]
[Ultimate Member]

acceptat astept mesaj cu nume si pass

SI SA NU MAI VAD ASEMENEA POSTURI!!! OFFTOPIC + WARN

Tracker Ultimate : http://torrents.ultimate.ro

Profile  

Forum lockedPost a reply Page 2 of 2   [ 20 posts ]
Go to page Previous  1, 2