It is currently 19 May 2012, 20:34

Forum lockedPost a reply Page 2 of 2   [ 18 posts ]
Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Chiulesc 'pe rupte' la materiile usoare
PostPosted: 24 Mar 2009, 03:33 
[Ultimate Spammer]
[Ultimate Spammer]

Parerea mea... chestia asta k chiulitul :| .. este doar o forma de aventura ... te simti intr-un fel mai stapan pe tine..si pentru multi cand sunt la scoala este exact timpul care il au cand nu sunt parintii cu ochii pe ei .. .deci se descurca si ei ...eu chiuleam foarte mult...dar foaaaaaartee mult... lenea ma deruta ..hmm ? ma duceam pana in fata scarii... nu aveam chef..imi luam o bere /suc..si urcam inapoi .. si cand eram la scoala... anturajul .. :| orikm ..stiam sa ma prezint cand aveam nevoie de note..la teste..si asa mai departe... ziceti voi ...ahh la naiba .. dao dreaq d scoala ..mai bine ma duk sa muncesc.. :| nu e chiar asa ..ca din moment ce ai inceput sa muncesti ..esti pe banul tau taticule...rar te ajuta parintii cand vad ca te descurci...si atunci sa vezi ..ahh :( k ce platesc aia...ahh k ce fak aia..ahh am si eu 18 ani..am carnet..vreau masina...hopa creditu..hopa datoriile..hopa nebuneala ..si uite asa te duci in jos si ti se duc anii adolescentei fara sa iti dai seama...si cand te uiti in urma? wtf?... aceeasi vorba o aud de la multi : " ahaa fratzie...ce bine mai era la scoala fara griji ;) " ...asa ca sfatul meu...chiuliti ..dar in acelasi timp sa fiti responsabili pentru ceea ce faceti ..ganditi-va ..ba frate tov mei vor sa plece... pe ei in doare-n .... ca au note... dar eu? ce fak? gandeste-te mai bine inainte sa faci un lucru

Privesc in trecut si vad un pusti tacut,Visand sa ajunga sus jurand sa nu se lase rapus ca Iisus,Mai tarziu sedus de pinotu' lu Bachus,Fumand si razand de prezicerile lu Nostradamus,Interpretate gresit ca un pergament biblic.

Profile  

PostPosted: 25 Mar 2009, 12:29 
[RANDOM HERO]
[RANDOM HERO]

petrisor nu e vb de aventura.......lenea e f mare adv =))..da cand te duci la scl si incepe unu care e mare inginer sa-ti predea tot felul de kkturi sau il auzi pe ala de desen cu romantismul lui 2 luni intregi ti se cam taie...am avut doar 50 de absente semestrul trecut si am fost totusi destul de cuminte.......avand in vedere si liceul care e ffff dur :(...

ps:alocatia?nu iti ajunge nici de credit pt tel si un suc :(

Profile  

PostPosted: 19 Apr 2009, 16:06 
[Ultimate Addicted]
[Ultimate Addicted]

Yo cu inca 2 colegi inainte sa plecam la scoala am luat o bere :D si porma am mers la scoala :-<
si asa era o zi daia de ai ore gen Civica engleza informatica,ce draq sa faci 8-| absente?,ciuci,1 sau max 2 :|

Profile  

Forum lockedPost a reply Page 2 of 2   [ 18 posts ]
Go to page Previous  1, 2