Parerea mea... chestia asta k chiulitul

.. este doar o forma de aventura ... te simti intr-un fel mai stapan pe tine..si pentru multi cand sunt la scoala este exact timpul care il au cand nu sunt parintii cu ochii pe ei .. .deci se descurca si ei ...eu chiuleam foarte mult...dar foaaaaaartee mult... lenea ma deruta ..hmm ? ma duceam pana in fata scarii... nu aveam chef..imi luam o bere /suc..si urcam inapoi .. si cand eram la scoala... anturajul ..

orikm ..stiam sa ma prezint cand aveam nevoie de note..la teste..si asa mai departe... ziceti voi ...ahh la naiba .. dao dreaq d scoala ..mai bine ma duk sa muncesc..

nu e chiar asa ..ca din moment ce ai inceput sa muncesti ..esti pe banul tau taticule...rar te ajuta parintii cand vad ca te descurci...si atunci sa vezi ..ahh

k ce platesc aia...ahh k ce fak aia..ahh am si eu 18 ani..am carnet..vreau masina...hopa creditu..hopa datoriile..hopa nebuneala ..si uite asa te duci in jos si ti se duc anii adolescentei fara sa iti dai seama...si cand te uiti in urma? wtf?... aceeasi vorba o aud de la multi : " ahaa fratzie...ce bine mai era la scoala fara griji

" ...asa ca sfatul meu...chiuliti ..dar in acelasi timp sa fiti responsabili pentru ceea ce faceti ..ganditi-va ..ba frate tov mei vor sa plece... pe ei in doare-n .... ca au note... dar eu? ce fak? gandeste-te mai bine inainte sa faci un lucru