Daca tot se vorbeste de Cupa Cs Ultimate uite ca a venit si timpul pentru ea . Cei care doresc sa se inscrie la Cupa Cs Ultimate sunt rugati sa-mi trimita un pm cu: Numele,Nickname in joc, id-ul de mess sau adresa de e-mail pentru contact ulterior(in caz ca se califica printre cei castigatori si pentru comunicarea parolei la server pentru participare).
Regulamentul este unul simplu : FARA COD (aratati tot ce stiti fara sa trisati) cei care vor fi depistati ca folosesc COD vor fi automat descalificati si banati permanent pe server. Se vor face doua echipe cu tragere la sorti din partea Adminilor( nu incepeti ca eu joc doar Tero sau eu doar Counter). Se vor juca 3 meciuri si vom merge pe principiul 2 din 3( 2 meciuri castigate din 3) punctajul se va aduna si cel care a adunat cel mai mare punctaj castiga. Hartile vor fi alese prin vot (cele mai jucate harti).
Cupa Cs Ultimate are loc pe 28 Noiembrie 2010 cu incepere la orele 21. Premiul consta in locul I = Admin , locul II = Moderator , locul III = Helper pe serverul Cs.Ultimate.ro .( premiul este valabil pana cand userul calca pe bec si este exclus din echipa )Cupa Cs Ultimate va fi monitorizata de Adminii de pe server.
Toti cei care au castigat vor fi anuntati pe forum si prin e-mail sau mess.
Adminii actuali nu pot participa la aceasta cupa decat ca observatori
ps. Ce sa mai lungim vorba .... bafta multa si hai cu inscrierile sa-i dam drumul la joc