BritR wrote:
WLOLOLOL, 40k dmg in shater? mawhahhaha, nici 20k nu faci aici, si frostfire orb e bugat, si spellu asta e imba pt ca are chill efect-> fof effects, brain freeze proc si scoate rogii din stealth, surv e mult mai slab acuma ca pe wotlk, ice barrier a fost nerfat foarte grav pe patchu asta, doar pe 4.2.0 o sa fie bufuuit cu 120% dmg absorb, rof are dr cu poly, in urm patch o sa aiba si cu deep freeze, so, nu e chiar asa faceroll cum crezi tu
in wotlk un disc priest mag vs war druid tinea 15min+ deci water elem permanent chiar e un major improvement
Da, dai 40k in shatter, frostbolt+icelance ca e aici buguit nu stiu, eu am zis cum se joaca pe cataclysm. Nu ma intereseaza ce e buguit...Acum nu poti juca mai nimic la pro level.
Mda nu am jucat prea mult combo-ul ala, in general eu am jucat combouri unde terminam repede meciul, shadow priest/mag frost/rogue mag frost/destro lock mag frost. Oricum sunt foarte mari sanse sa iti omoare petul.
Eu astept next patch, acum mai intru ocazional sa mai cresc 10 lvle, pana in patch-ul urmator sper sa fac 85.

p.s. reparati refreshment stau 5 ani sa imi refac mana.