It is currently 22 May 2012, 10:54

Forum lockedPost a reply Page 1 of 1   [ 2 posts ]
Author Message
 Post subject: Doi cocosi rasi in cap
PostPosted: 12 Aug 2011, 16:02 
[Ultimate Member]
[Ultimate Member]

Nume vinovat(i):Necuratu,Litharhealz(nu stiu exact numele lui)
Data: 12-August-2011
Ora: In jur de 3:30
Zona: Baradin Hold(25man)
Tipul de bug,hack,exploit: Ninja,Manevra magaru'
Comentarii:Multe.
Dovada:Nu am dovada deoarece nu pot sa stau tot timpul si sa apas pe print ca sa se observe pricina.

Details ;) : Dupa un incident de ieri ,in acelasi raid,cu acelasi leader(necuratu) in care mi s-a ninjat o bucata de tier 11(nu am aflat inca vinovatul),am zis sa ii mai dau o sansa la necuratu,asa ca am facut si azi un Baradin Hold 25man,in speranta ca nu o sa se repete chestia de ieri.Toate bune si frumoasa,pac-pac,batem bossul.Dupa ce a murit bossul , nu a stat nici 30 de secunde,ca a disparut.
I-am auzit pe flacaii din u2c cum sareau in sus ca a luat unu gold si ca a disparut bossul pt ca nu avea alt loot-UAT? :),bossul dispare dupa cam o jumatate de ora dupa ce este lootat tot din el,nu dispare cat pocnesti din degete/Unii spun ca nu era loot,adica de ieri pe azi dispare lootul,be serious dude nici copii nu adorm la asemenea abureli.
Aici intervine miezul ninjarii,lithar,cel mai posibil a dat delete dupa ce necuratu ar fii luat lootul,care ulterior l-ar fii dat prin trade la flacaii din u2c ,ori ar fii facut ce doreste sufletelul lui inocent cu lootul.Am argumente care sprijinesc aceasta afirmatie,vorbea in raid un membru al u2c ca necuratu a ninjat in bot+posibila ninjare de ieri.
Nu doresc lootul ala,doresc sa faceti ceva cu flacaii astia.Nu vreau sa aud porcariile care vor fi scoase de curcanii din u2c,vreau un raspuns al unui admin la aceasta intamplare.

Have fun!

Image

Profile  

Post subject: Re: Doi cocosi rasi in cap
PostPosted: 12 Aug 2011, 16:22 
[Ultimate Member]
[Ultimate Member]

MCH wrote:
Bla bla bla wall of text

Iti zic povestea pe scurt. Era ML , liderul a iesit -> RL s-a transferat la altcineva dar ML a ramas la fostul lider, prin urmare nimeni nu putea loota -> a disparut bosul. Case closed.

Profile  

Forum lockedPost a reply Page 1 of 1   [ 2 posts ]