Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 3 posts ]
Author Message
 Post subject: eu nu sunt admin dar depun reclamatie
PostPosted: 23 Sep 2010, 19:06 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

Sall, ma cheama Ruben.Dragi admini...imi pare rau sa va anuntz , ca pe server is foarte multi codati si ca urmare se intampla urmatorul lucru:
1. rankul meu scade :|
2.rankul jucatorilor scade
3.din ce in ce tot mai putini jucatori pe server pentruca "reclama" cu codatii ii larga :|

as recomanda ca admini sa faca ordine :D.....

(iata un codat care are speed wall si aim nick : vali , ca martori sunt Liz@rD, Catana , |Good Weed| si mai sunt inca cativa )

Deci in numele meu si al restora as ruga frumos pe admini si conducerea servarului sa fac ordine.. :D

Multumesc Frumos :D

Profile  

Post subject: Re: eu nu sunt admin dar depun reclamatie
PostPosted: 23 Sep 2010, 19:38 
[FlamE SpammeR]
[FlamE SpammeR]

dupa ce am citit topicu' tau miam dat 2 palme si am zis "UNDE A AJUNS PROSTIA :| "
1. cum tiai dat seama ca sunt multi codati ?
2."rankul meu scade" "rankul jucatorilor scade" pai nu e una si aceasi chestie ? si tu esti tot un jucator
3.spre ex eu am stat :-? luni sau marti , nu mai stiu sigur, toata ziua si am avut mereu servu' full
4 "as recomanda ca admini sa faca ordine " nu pe bune ? hai sa iti zic ceva , adminu' are o datorie ,,sti care e aia ? nu cred , asa ca iti zic eu , SA FACA ORDINE PE SERV , sa aiba grija de el
5.k am inteles , vali e codat , un demo ceva? ce vrei sa fac? sa intru pe serv si cum intra unu vali il banez ca poate e el .
6. sti care e stafu' ? neBu , care e hoster , eu , global , atb, creatza , bianca si cam atat :-? desi pe ultimi 3 ii vad din joi in pasti da' sa zicem
si hai sa iti mai explic , cateva chesti , noi mai avem si o viata persoanala nu putem sta doar in joc ,
bine acum o sa zici "ATUNCI DC NU DATI ADMINE PE GRATIS? VRETI SA LUATI BANI SA VA DUCETI LA GAGICI LA MIAMI" nu omule , banii se duc pe curent , pe plata hostului , noi daca e sa tragem o linie cred ca iesim in pierdere
a si 7. nu ai postat unde trb :|

VA ROG PANA SA DATI UN RASPUNS CITITI TOT CE AM POSTAT SI "PROCESATI"

Profile  

Post subject: Re: eu nu sunt admin dar depun reclamatie
PostPosted: 03 Oct 2010, 04:33 
[ TheSopranos ]
[ TheSopranos ]

-Base- wrote:
dupa ce am citit topicu' tau miam dat 2 palme si am zis "UNDE A AJUNS PROSTIA :| "
1. cum tiai dat seama ca sunt multi codati ?
2."rankul meu scade" "rankul jucatorilor scade" pai nu e una si aceasi chestie ? si tu esti tot un jucator
3.spre ex eu am stat :-? luni sau marti , nu mai stiu sigur, toata ziua si am avut mereu servu' full
4 "as recomanda ca admini sa faca ordine " nu pe bune ? hai sa iti zic ceva , adminu' are o datorie ,,sti care e aia ? nu cred , asa ca iti zic eu , SA FACA ORDINE PE SERV , sa aiba grija de el
5.k am inteles , vali e codat , un demo ceva? ce vrei sa fac? sa intru pe serv si cum intra unu vali il banez ca poate e el .
6. sti care e stafu' ? neBu , care e hoster , eu , global , atb, creatza , bianca si cam atat :-? desi pe ultimi 3 ii vad din joi in pasti da' sa zicem
si hai sa iti mai explic , cateva chesti , noi mai avem si o viata persoanala nu putem sta doar in joc ,
bine acum o sa zici "ATUNCI DC NU DATI ADMINE PE GRATIS? VRETI SA LUATI BANI SA VA DUCETI LA GAGICI LA MIAMI" nu omule , banii se duc pe curent , pe plata hostului , noi daca e sa tragem o linie cred ca iesim in pierdere
a si 7. nu ai postat unde trb :|

VA ROG PANA SA DATI UN RASPUNS CITITI TOT CE AM POSTAT SI "PROCESATI"

:))))))))))))))))))))))
GG, Base !!!
Deci da, avand in vedere asta, o sa incerc sa aduc ceva mai multi admini cat se poate de experimentati/buni/blabla ! :>

Profile  

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 3 posts ]