Eu am auzit altceva....parerile si teoriile sunt impartite...dar ce am auzit eu mi se pare logic si deja incep sa se vada efectele...deci o sa fie km nasol,
Se tine ink sub observatie feomenul de desalinizare...adik:In zonele de clima rece precum polul sud,nord si diferitele oceane inghetate se formeaza un circuit salin vital pt climatizare.Ce face acest circuit,impiedica sarea sa nu ajunga in cantitati mari in oceane cu acest circuit se formeaza cu viteza mai mare cu atat mai bine,problema este k acest circuit din cauza poluari incetineste pe zii ce trece ceea ce produce dezghetare oceanelor si a blocurilor imense de gheata.Rezultatul topiriolr=DEZASTRUOS i
Cu toti observa schimbarile de clima neobisnuite pt diferitele zone....deja la noi in tara spre exemplu putem spune k un anotimp aproape a disparut (primavara)iar un al 2-lea deja nu se mai manifesta cum e normal(iarna)
Experti si oameni de stiinta preconizeaza k in maxim 2 ani pe o raza de 1 milion 230 de km in jurul oceannelor si marilor va disparea orice forma de viata din cauza inundatiilor iar in 3 ani tot globol va fi cuprins de ape iar dupa calcule si informati obtinute prin tinerea sub observatie a clime au ajuns la concluzia k acest circuit salin isi va reveni la normal ceea ce va produce o noua ERA GLACIARA...
mai pe sscurt si pe intelesul tuturor:Cu toti stiim k sarea topeste gheata acest circuit impiedica sarea sa ajung in cantitati mari....ganditi-va acest circuit incetineste deci sarea va topi blocurile de gheata se procu inundatiile....iar partea cea mai rea dak circuitu revine la normal dupa toate acestea se produce era glaciara....
Dar nimik nu e ink sigur deci traiti-va viata si nu va mai ganditi la asa ceva k nu are rost dak e sa vina...vine si ne anunta exact knd nu te astepti....ati vazut in China ce dezastru....
Live you life & fuck pussy

.....sursa la afirmatiile mele Discovery Sience.