NOTICE: PTR TOTI IDIOTII CARE ZIC omg e cata sau vai de abea s-a deschis..SUNTETI IDIOTI! nu au scuza . tot ceea ce trb sa faca e copy/paste dp skyfire si recompilarea la emulator mereu doar ca probema e lenea..is pagini de fixuri cata merge foarte bine pe private doar ca pe ultifail le e lene sa lucreze ca daca ar lucra ar avea lume si playeri deci inca o data: nu e greu sa faci un serv de cata doar consuma timp mult..nu mai fiti pupincuristi cu vai e recent serv sau vai e cata..sunt multe serv recent deschise cata testati acolo si o sa vedeti cate merg cuz gms de pe alte serv nu au viata si copy /paste la pagini intregi de spells etc..asta e faza cu spells/talent and all that shit .btw: mie chiar nu imi pasa daca voi le fixati si nu skyfire mai bine luati si dp skyfire si nu va laudati ca aici nu prea merge nik ar trb sa puneti mana si sa faceti treaba srsly..as vrea eu sa fiu data baser da nu am timp..
si va mai mirati dc serv ala de carton are mai multa lume:( cuz dobitocul ala e no lifer si a stat 1 zi intreaga sa dea copy/paste la fixuri wotlk

fa-ti server de cata cu copy paste si ne chemi si pe noi sa iti vedem imba serverul ok ?