Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 4 posts ]
Author Message
 Post subject: o simpla parere
PostPosted: 08 Jun 2010, 21:21 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

o oferta cu admin gratis la 2 luni nu este ca sunt nspemii de codati :|.sau macar sa mai fie admin dar sunteti cam scumpi eu doar zic pt ca e bun serverul si tin la el.sper sa primesc un raspuns pt sugestia mea.

Image

Profile  

Post subject: Re: o simpla parere
PostPosted: 10 Jun 2010, 10:07 
[FlamE SpammeR]
[FlamE SpammeR]

da o scadere mica de pret ar fi bine venita , sau sa adaugati cativa admini pe "gratis" cum era acum 1 an , eu incerc sa stau cat mai mult on dar mai am si eu o viata , la fel si atb la fel si creata swat si toti ceilalti care nu platim[cred ca ei nu platesc nu am informatii sigure]

Profile  

PostPosted: 14 Jun 2010, 14:10 
[Ultimate Addicted]
[Ultimate Addicted]

ar trebui sa mai fie cativa admini ... eu de cate ori intru pe server nu prea vad admini si codatii c'am misuna pe acolo si isi fac de cap .. ar trebui sa aveti mai tot timpul cate un admin pe server .. pt k lume este si intra destula .. si daca nu este admin nu o sa mai intre nimeni din cauza la niste pusti cu coade .. parerea mea ...

Profile  

PostPosted: 14 Jun 2010, 14:23 
[FlamE SpammeR]
[FlamE SpammeR]

astazi am intrat pe cs erau 3vs3 :( dintre care 2 codati harta de train si dupa nuke :-? sau chiar nu mai stiu , servu are nev de admini f multi :( ar trb cateva admine gratuite da sunt de acord ca servu nu se hosteaza gratuit dar daca ingame nu e armonie frumos multi ppl nu o sa vina nici draq sa cumpere admine mai intai trb sa mearga bine ingame si dupa o sa se cumpere

Profile  

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 4 posts ]