Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 10 posts ]
Author Message
 Post subject: Pentru toti adminii
PostPosted: 04 Apr 2010, 19:27 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

Cand s-a ars pc si nu a mers serveru...majoritatea adminilor vai ce rau imi pare, abea astept sa se deschida si ? cu vorbele au ramas s-a deskis si nu e nimeni in stare sa deskida macar 5 redirecte, azi am tinut am vb si cu wip tine si el , daca tot s-a redeschis serverul haideti cumva sa il populam !

Profile  

Post subject: Re: Pentru toti adminii
PostPosted: 04 Apr 2010, 21:12 
[Ultimate Addicted]
[Ultimate Addicted]

total de acord cu khyru ... haideti fratilor sa populam serveru ...ce e asa greu sa tineti niste redirecte deschise ... hai sa avem si noi odata pe server 15 vs 15 ... :> ce ziceti ?

Profile  

PostPosted: 05 Apr 2010, 05:37 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

Khyru wrote:
Cand s-a ars pc si nu a mers serveru...majoritatea adminilor vai ce rau imi pare, abea astept sa se deschida si ? cu vorbele au ramas s-a deskis si nu e nimeni in stare sa deskida macar 5 redirecte, azi am tinut am vb si cu wip tine si el , daca tot s-a redeschis serverul haideti cumva sa il populam !

da marian ai foarte mare dreptate dar cu lagul asta cum sa poate sa stea cineva cu greu unu din 3 raman pe server din cauza lagului...
ps: si app chiar daca nu am putut sa tin redirecte mie chiar mia pasat de server atunci cand sa ars si stephan sau aleh poate sa confirme >:D< am sa incerc sa tin cat mai multe posibil

Profile  

PostPosted: 05 Apr 2010, 13:34 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

Da Diavolito nu m-am referit la tine m-am referit in mare, si stiu ca e si Pastele dar majoritatea chiar nu tin deloc chiar daca nu era Pastele, nu am vrut sa fiu rau vreau doar sa populam serveru si sper sa reusim ceva :*

Profile  

PostPosted: 05 Apr 2010, 21:16 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

Khyru wrote:
Da Diavolito nu m-am referit la tine m-am referit in mare, si stiu ca e si Pastele dar majoritatea chiar nu tin deloc chiar daca nu era Pastele, nu am vrut sa fiu rau vreau doar sa populam serveru si sper sa reusim ceva :*

marian nu ai fost rau ai spus foarte bine ce ai spus dar cum sa il populam?? de exemplu nu stiu de ce nu se ia o masura cu lagul asta este ingrozitor.. chiar nu se poate face nimik?

Profile  

PostPosted: 06 Apr 2010, 12:33 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

Problema e ca nici Stephan nici Aleh nu au timp sa se ocupe...de aici pleaca toata problema...daca cineva ar avea timp sa se ocupe de server nici lag nu ar fi, ar gasi oameni care sa tina redirecte, ar fo totul ok.

Profile  

PostPosted: 09 Apr 2010, 16:25 
[Ultimate Addicted]
[Ultimate Addicted]

ne chinuim degeaba .. ca nu se ocupa nimeni de server ... degeaba tinem redirecte , intra lumea si ies toti din cauza lagului ... si nu numai lagu e o problema ... dar asta e cea mai importanta .. din pacate nu se ocupa nimeni .. nu stiu ce se va alege de server daca nu se ocupa nimeni .. :|

Profile  

PostPosted: 10 Apr 2010, 16:00 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

Problema cea mai mare e ca nici Alehandro nici Stephan nu ne zic nica, eu unu m-am plictisit sa tot intru si sa astept juma d ora ca sa intru 1 pe fy_snow si ala sa iasa in 2 min ca e lag, cand o sa faceti serveru sa imi ziceti si mie! Bafta!

Profile  

PostPosted: 10 Apr 2010, 17:18 
[Ultimate Addicted]
[Ultimate Addicted]

ai dreptate mariane ... nimeni nu ne zice nimic ...nimeni nu se ocupa ... se duce de rapa serveru ... macar dati la altcineva sa se ocupa ...daca se poate m'as ocupa eu de el ... cum vreti voi .. e la alegerea voastra .. ma ocup cu cea mai mare placere de el ... astept raspuns ...:D

Profile  

PostPosted: 11 Apr 2010, 19:50 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

cand se rezolva odata cu lagul ala ..??? makar lagul sa se rezolve ca de resutl poate fiecare admin sa se okupe..redirecte etc.
ps: sa imi dea si mie cnva redirecte

Profile  

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 10 posts ]