Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 6 posts ]
Author Message
 Post subject: Pentru toti jucatorii de pe Atlantis
PostPosted: 06 Feb 2010, 12:14 
[Ultimate Member]
[Ultimate Member]

Vreau sa fac un anunt pentru toti jucatorii de pe Atlantis. In aceasta categorie intra si admini si jucatori.

Vad ca de la o vreme ati umplut forumul de prostii ... sau mai bine zis certuri inutile. Atata timp cat erau doar pe server era cum era, dar acuma e prea de tot.

Tin sa va anunt :

Cum mai prind pe unu' pe server (admin sau player) ca are chef de scandal, cauta scandal, jigneste, face afirmatii nefondate si incomplete (de genul "Mama ce ban meriti tu Man1ak acuma") are ban + banip 24 ore de la mine. Imi iau eu aceasta raspundere pentru ca nu mai suport. O sa incep cu voi astia care va certati : wip, gohan si o sa termin cu cei care va provoaca sau va raspund la provocari : rolex, kennzor, stylzo, man1ak, etc.

La voi a inceput o competitie pe principiul ''care are pila mai groasa la owneri''. Nu ma intereseaza ce pile aveti voi si unde le aveti. Va certati mereu si faceti scandal ca toti sunteti de neatins. Eh, va demonstrez eu ca nu sunteti de neatins. M-am saturat de toate prostiile astea. Pe propria raspundere incep eu sa banez adminii cu rang mai mic, ce nu se comporta ca un admin.

In caz ca ati uitat aveti regulamentul adminilor aici. Mai cititi-l inca o data si bagati la cap. Pai ce am ajuns sa fie nevoie sa vina un Admin Global sa va potoleasca pe voi ?

Eu am cam ratat certurile voastre, cand intru, le gasesc deja consumate. Dar mi-e rusine sa le si citesc.

Join us

Profile  

Post subject: Re: Pentru toti jucatorii de pe Atlantis
PostPosted: 06 Feb 2010, 12:54 
[Ultimate Addicted]
[Ultimate Addicted]

eu cu gohan am inceput vreo cearta ? doamne ... u tot nu intelegi ca aia au inceput tot ... ce tot am facut noi ..pai daca aia is tari in clanta nu merita banati ? si ce tot atat admini mai mici ? pai adminii mai mici fac treaba mai buna decat adminii mai mari care zici u ... hai dodo fii realist ..ca nush cine incepe scandalul pe server .. inafara de aia 3 ... multumesc .. ;)

Profile  

PostPosted: 06 Feb 2010, 16:29 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

dodo , tin sa te anunt ca cearta cu aia tine de 1 saptamana aproape , daca incep si jignesc eu dc sa nu ii jignesc inapoi , ce ma opreste ? adica stau sa ma rog de ei pe server sa se potoleascA ? sa le dau 4-5 llama si sa nu taca ? pe langa mine sa se mai roage in 2-3 admini , da ce am ajuns bataia lor de joc ? adica vine rolex ma injura de mama si de morti si pe mn si pe wip ca l-am omorat mai ciudat (asta dupa ce mai injura cativa ) si te astepti tot llama sa ii dau ? pai daca o l-om asa hai sa injuram toti cand nu ne comvine ca si asa pedeapsa e doar llama ....voi nu intelegeti inca ca nu ai cum sa discuti cu asa caractere doar daca te cobori la nivelul lor ... pile la owneri ? adica mau acuzat 4 insi cred de coduri si vroiai sa nu zic nimic ? in primul rand nu am rugat pe nimeni sa imi sara in ajutor lumea stia cum joc de mult timp ... singuru scandal facut de mine (ca admin) e cu astia 3 neavizati care injura tot serveru , care "fac" tot serveru , care joaca pgl si vorbesc la toata lumea de sus ....daca vreti asa oameni atunci eu personal nu o sa mai dau nici o llama nici un kick nici un slay si nici un ban ...sa vedem atunci care cum sta treaba , ca daca intrebi 5 admini din 5 care joaca mai des sti ce iti zic " abia asteptam sa i-a rolex ban , ca facea spume mereu" daca nu crezi cerceteaza logurile ce zicea lumea dupa ce i-am dat ban ;) ...multumesc ca m-ai clasificat asa :*

ps: tot noi i-am provocat ? :| daca da , cum ai ajuns tu la concluzia asta ?

Profile  

PostPosted: 06 Feb 2010, 18:14 
[Ultimate Member]
[Ultimate Member]

Deci n-am specificat cine provoaca pe cine si cine incepe sau cine termina. (am dat doar niste exemple generale). Am zis ca daca va mai prind facand scandal si certandu-va ca la usa cortului va potolesc eu pe toti.

Daca va injura aia, ban, cum intra iar pe server ban, si tot asa pana o sa se plictiseasca sa-si schibe ip-ul si sa se reconecteze. Nu stam sa umplem pagini intregi de polologhii inutile. Aveti acces luati masuri, nu mai stati la discutii cu ei. Dar aveti grija, abuzati platiti. Trebuie sa stiti si cand sa va opriti. Mentineti o limita rezonabila a bunului simt.

Si wip iti mai spun inca o data : incearca sa scapi de complexul asta "de ce faci tu pentru serverul asta si restul nu fac nimc" ca nu vreau sa-mi aduc aminte cat au muncit cei de dinaintea ta sa-l aduca la forma asta. Ca inafara de scandal n-ai facut nimic remarcabil de cand ai venit pe server. Dai aceleasi banuri care le dau si restul adminilor. Pana sa ai admin nu erai asa guraliv. Te rog sa ai grija. Eu sunt mai retinut de fel, dar nu-mi place cand cineva incepe sa dea pe dinafara.

Si va rog nu mai postati. Cititi anuntul si ajunge. Aleh da lock aici pls.

Join us

Profile  

PostPosted: 06 Feb 2010, 18:51 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

cand o sa ma vezi pe mine ca incep un scandal degeaba atunci sa ai ce sa imi reprosezi si sa ma bagi in categorii dastea ok ? pana atunci poti spune de toti fara sa dai exemple , nu cred ca tre sa iti repet ca pana acum nu am inceput nici un scandal fara sa am motiv si atata timp cat consider ca am dreptate am gura mare , cand m-o prinde cineva ca gresesc atunci sa imi scoata adminul . Si nu mai reprosa tu de pile la owneri ca nu decizi tu cine are dreptul sa se exprime si cine nu , eu spun ce cred indiferent pe cine cunosc ... eu nu am inceput scandal cu rolex eu i-am dat direct ban :)

ps:nu vreau sa ma cert cu tine aiurea ca pana acum ne-am inteles ok ....dar nu ma baga in categoria aia sau sa ma clasifici ca ...chiar nu e frumos ...si oricum daca pentru aia 3 s-a facut atat tam tam , ma intreb ce o sa iasa cand o sa prindem cu coduri unu de cunoaste vreun admin sau mai stiu eu ce ...

Last edited by GoHaN-JbL on 07 Feb 2010, 16:36, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 06 Feb 2010, 19:10 
[Ultimate Addicted]
[Ultimate Addicted]

dodo eu nu am nici un complex.. cum spui u .. dar ce au facut restu pt server , am facut si eu de cand sunt admin .. si ce ai facut u pt server fac si eu si restul adminilor ..nu mai sari atat cu gura ... ca sari degeaba , ok ? nu iti convine cv scoateti'mi adminu si gata ... ca sa nu mai fie discutii ...offf .. totzi cu gura pe mn .. voi nevinovatii .. usi de bisericutza sunteti ... ce ai facut u am facut si eu pe server ca totzi adminii .. asa ca nu mai vb aiurea la adresa mea ... ;)

p.s : adminu nu l'am primit degeaba .. si imi dau cu pararea cat vreau ... e cumva adevarat ? te supara adevaru ?

Profile  

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 6 posts ]