Deci n-am specificat cine provoaca pe cine si cine incepe sau cine termina. (am dat doar niste exemple generale). Am zis ca daca va mai prind facand scandal si certandu-va ca la usa cortului va potolesc eu pe toti.
Daca va injura aia, ban, cum intra iar pe server ban, si tot asa pana o sa se plictiseasca sa-si schibe ip-ul si sa se reconecteze. Nu stam sa umplem pagini intregi de polologhii inutile. Aveti acces luati masuri, nu mai stati la discutii cu ei. Dar aveti grija, abuzati platiti. Trebuie sa stiti si cand sa va opriti. Mentineti o limita rezonabila a bunului simt.
Si wip iti mai spun inca o data : incearca sa scapi de complexul asta "de ce faci tu pentru serverul asta si restul nu fac nimc" ca nu vreau sa-mi aduc aminte cat au muncit cei de dinaintea ta sa-l aduca la forma asta. Ca inafara de scandal n-ai facut nimic remarcabil de cand ai venit pe server. Dai aceleasi banuri care le dau si restul adminilor. Pana sa ai admin nu erai asa guraliv. Te rog sa ai grija. Eu sunt mai retinut de fel, dar nu-mi place cand cineva incepe sa dea pe dinafara.
Si va rog nu mai postati. Cititi anuntul si ajunge. Aleh da lock aici pls.