Juhziz wrote:
Stiti ce nu inteleg eu? Sa zicem ca un nou venit pe server a facut un caracter level 80 , a facut questul respectiv din care a luat reward-urile alea la fel si tu la randul tau ai luat ACELEASI reward-uri, NU esti deloc in dezavantaj fata de el. Cum si el si-a luat 2 - 3 iteme asa si tu la randul tau ai luat 2 - 3 iteme . Deci tot cu acele iteme esti in + fata de el chiar daca e nou venit. Sper ca ai prins ideea ce am vrut sa zic.
Eu voiam sa zic ca mam chinuit 3 luni sa iau set de pvp de lvl mai mic apoi sa fac arene sa cresc lvl la iteme iar cei ce nu aveau nici macar setu de meserie si-au luat direct furious aia voiam sa zic daca intelegi ce vreau sa zic, iar daca tie ti se pare corect acest lucru eu nu mai am nimic de zis.
AM ZIS!!!

))
ps: itemele de lvl mic ti le dau tie daca vrei si tu imi dai ultimul set de pvp?
pss: ramaneam cu acelasi avantaj dupa 3 luni de jucat doar daca faceati sa schimbam itemele deadly in iteme furious dar nah jucam pe un sv privat unde propietaru are dreptul la decizii majore noi avem doar dreptul de a juca dupa regurile impuse de propietar sau sa nu mai jucam