Asa..dupa cum am anuntat si aseara azi voi posta ce trebuie sa faceti pt rankul
Warlord.Dupa cate stiu sunt multi doritori dar din pacate numai la doi li se v a acorda acest Rank!
Pt inscriere este obligatoriu sa stim cateva informatii despre voi,cum ar fi:Nume Char:
Rasa/Clasa:
Link Armory:
Experienta wow:
Sunteti de acrod sau un cu urm reguli:->
Iata ce trebuie sa faceti pt a intra in posesia ranku-lui:1-Fiti activi in guilda si ajutati membrii guildei.
2-Faceti raiduri si eventuri cu guilda in fiecare zi & No Wipe

.
3-Neaparat trebuie sa stiti fiecare scripturile de la Bossi->Ulduar Naxx Voa EoE & Onyxia!
4-Nu profitati de acest rank pt avantajarea sau dezavantajarea unor playeri(promote pe nedrept sau Ninja in raid in favoarea playeru-lui respectiv).
5-Nu dati rank,demote sau Gkick unui playeri fara acordul sau fara instiintarea mea!
6-In fiecare Duminica se va face
Update la Rank.
7-Acest rank nu va da dreptul sa fiti peste ceilalti playeri din guilda.Deci nu profitati de el.Toti avem aceleasi drepturi si suntem egali.Care considera k nu am dreptate sa-mi spuna sa i dau GM k sa se simta bine!
Rankul vi se va acorda dupa o saptamana in care veti face raiduri zilnice cu guilda si veti ajuta membrii guildeiMultumesc!Pentru nelamuriri si mai multe informatii imi dati /w in joc!
Have Fun!