Mahikosan wrote:
are dreptate gazi, n-a jucat vanilla nici tbc si nu comenteaza.
voi n-ati jucat mists si majoritatea vanilla si deja comentati ca vanilla best omfg si mop e slab
nu stiu daca ati citit dar talentele se simplifica astfel iei numai abilitati si chestii fun si chiar useful, mix-uri de specuri cum n-a fost niciodata, se reduc stats incat sa ajunga pe la ~10k hp etc.
din punctul meu de vedere expansionul asta o sa fie bomba. luati in calcul faptul ca dau drumul si la diablo(joc genial) si la sc2 xpac(genial again) inseamna ca ei se pun pe treaba mare incat sa faca un xpac la wow atat de bun incat sa fie in competitie cu astea, nu?
urs =/= panda rofl.
no hate pls, thx.
te-ai gandit ca poate special s-au batut joc de wow cu mists of pandaria ca sa dea lumea reroll la diablo3?
eu am jucat toate expansionurile de wow pana acum, si pot sa spun fara nici o jena ca vanilla a fost cea mai buna versiune, ca sa si argumentez, din punctul meu de vedere principalul atribut al wowului, cel cu care nu numai ca atrage foarte mult oameni, ci si ii mentine, este complexitatea jocului, faptul ca in mod constant descoperi si inveti lucruri noi, si, in mod evident pe vanilla aveai cel mai mult de descoperit si de invatat, urmatoarele expansionuri au fost si ele extraordinare, au adus multe lucruri noi si interesante, dar usor usor a inceput sa se strice tot farmecul jocului, eliminand aceasta complexitate care i-a adus atatia utilizatori, ajungand, in ziua de azi, sa anunte urmatoru expansion cu spec de 5 talente, care mie personal mi se pare ce-a mai mare tampenie posibila
inainte, mai ales pe vanilla, era mult mai puternic accentul pus pe rivalitatea dintre hoarda si alianta, si erau mult mai mari diferentele intre ele, cum erau mult mai mari si diferentele intre rase si clase, eu personal agreeam mult mai mult perioadele in care doar hoarda avea shaman si doar alianta avea paladin, sau cand priestul avea cate un spell diferit pe fiecare rasa in parte, era jocul mult mai personal, avea alt farmec
acum sa ajuns la robotisme, in pve nu mai exista spontaneitate, nu ai ce sa faci in plus intr-un raid, daca respecti tactica omori bossu, daca no respecti iei wipe, scurt si la obiect, nu exista abateri, pvp-ul a ajuns atat de simplu, incat si un slaban ca mine face 2.4-2.5k rating la 2v2 daca isi alege comboul corect si citeste 2 tutoriale
fata de expansionurile precedente, jocul este extrem de plictisitor, singurul motiv pentru care il mai joc este ca nu am gasit inca "altu mai bun", probabil o sa il gasesc in diablo 3, mai ales ca am pierdut cativa ani buni in diablo 2, am sperante mari
.