It is currently 23 May 2012, 08:45

Forum lockedPost a reply Page 1 of 1   [ 8 posts ]
Author Message
 Post subject: Problema castare vraji
PostPosted: 06 Aug 2011, 15:03 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

Am o problema. Am PC bun ( proc- I3 la 3ghz , placa video gts 450 ,4gb ram, windows 7 x64 ,etc) si de doua zile mi-am bagat si eu cata sa vad cum e.Am mai jucat cu o versiune de pe un torrent sandbox si acum vream sa ma apuc sa joc pe un server.Am descarcat wow-ul acela de la voi, l-am instalat, mi s-a updatat si mi s-a descarcat chestiile alea de vreo 4 gb si am intrat intrat din nou pe server.Si inainte si dupa ce am updatat cand castez o vraja zboara animatia aceea si cand loveste mobul mi se blocheaza imaginea pentru o jumate de secunda. Joc la ultra.Am incercat si pe low si la fel face.Am ultimele drivere.Sunt goblin mage.Ma puteti ajuta? Am vreo 6 addonuri.Si cu ele si fara ele la fel face.Pe 3.3.5a nu-mi facea asa deloc.Internet am de la RDS imi descarca de pe torrenti interni cu vreo 6mb deci nu am internet slab sau ceva de genu.Windowsul are vreo o saptamana jumate updatat la zi.E pe 64 de biti.I need some help?

Profile  

Post subject: Re: Problema castare vraji
PostPosted: 06 Aug 2011, 15:07 
[Most Valuable Player]
[Most Valuable Player]

Incearca sa dezactivezi addons, eu cand activez carbonite imi scade de la 60 fps la 5 fps.

edit: ah scuze nu am citit ca ai dezactivat deja addons :)) pai nu stiu ce sa zic, ar ajuta daca ai face niste printscreens la procese in task manager si daca ai windows 7 si la resource monitor.

Incearca sa scrii in paragrafe, e obositor sa citesti cand e asa inghesuit totul.

-ZΣƦ0ןΣVΣƖ

Profile  

PostPosted: 06 Aug 2011, 15:26 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

windowsul nu are virusi. In task manager ruleaza doar serviciile de sistem si mess, driverul de sunet si de la placa video , avira ( antivirusul ) si cam atat. Nu am programe aiurea sau altceva.M-am uitat in task manager si nu ruleaza nimic suspect sau sa consume prea multe resurse.

Profile  

PostPosted: 06 Aug 2011, 15:48 
[Most Valuable Player]
[Most Valuable Player]

Eu vreau sa vad cat la % iti ia wow-ul. Faza e ca pot fi multe de vina, de asta vreau print la resource monitor.

-ZΣƦ0ןΣVΣƖ

Profile  

PostPosted: 06 Aug 2011, 20:24 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

http://img842.imageshack.us/img842/9195/unledfl.jpg
http://img535.imageshack.us/img535/3980/unled2beo.jpg

Profile  

PostPosted: 06 Aug 2011, 21:11 
[I can never be defined!]
[I can never be defined!]

N3XTro wrote:
http://img842.imageshack.us/img842/9195/unledfl.jpg
http://img535.imageshack.us/img535/3980/unled2beo.jpg

descarca programul de AICI ! il deschizi (apare in bara langa ceas) dai clic dreapta si "Disable HDD APM now" , dupa poti intrat in joc si vezi daca iti mai face asa.

Image

Profile  

PostPosted: 06 Aug 2011, 21:23 
[Most Valuable Player]
[Most Valuable Player]

Hard-ul face cam urat din ce vad eu acolo, incearca sa muti wow-ul in alta partitie si vezi daca mai face asa (e posibil sa fie niste sectoare corupte). Sa nu uiti sa il defragmentezi macar odata pe luna.

Downloadeaza cpu-z si vezi daca e totul ok frecvente etc, am mai avut o problema cu cpu eu, nu era compatibil cu versiunea mea de bios si in loc sa ruleze la 2.8, el rula la 1.2. Am facut upgrade la bios si am setat clock multiplier stock.

-ZΣƦ0ןΣVΣƖ

Profile  

PostPosted: 07 Aug 2011, 12:14 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

Am modificat ceva in registre cu TcpAckFrequency si acum merge bine.E ciudat ca doar la wow cataclysm imi facea acel lag la castarea vrajilor.Dar vad ca am urmat un tutorial si merge ok acum.Ms mult pentru raspunsuri.

Profile  

Forum lockedPost a reply Page 1 of 1   [ 8 posts ]