Forum lockedPost a reply Page 1 of 1   [ 11 posts ]
Author Message
 Post subject: Reclamatie BulleT:|
PostPosted: 17 Oct 2010, 12:05 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

In dimineata zilei de 17 octombrie....jucam linistit...cand a intrat bullet...cu toane pe el de n-ai vazut... a si recunoscut ca e "putin" nervos... cum facea cineva ceva dadea GAG la toata lumea...bun.Incepe runda...ajung aprope de el (statea cu awpu in baza) si mergeam normal... vad un tero care statea la colt..si m-am retras...am iesit repede dupa colt...el a tras un glont cu awpu si eu mi-am pus tinta pe el relaxat...si i-am dat HS cu 116 dmg...si ce face ofticosu asta??? da la vot BAN SLIM??? si nu a dat sa se vada raspunsurile si ma ia si la misto...: ne vedem peste un an .si imi da ban. Am schimbat ipu si am intrat din nou , am vrut sa vad pe ce motiv imi da el mie ban...si nu mai era... nervosu asta a vrut sa imi dea mie ban sa imi arate el ca e smecher ca e admin... NU SE FACE ASA CEVA... nici poze nici demo..:| Rog Scoaterea adminului... Face de ras serveru

Profile  

Post subject: Re: Reclamatie BulleT:|
PostPosted: 17 Oct 2010, 12:09 
[FlamE SpammeR]
[FlamE SpammeR]

aha :-? si dovezi ? fara dovezi nu primesti nimic

Profile  

PostPosted: 18 Oct 2010, 09:18 
[Unique'...PwnzZ]
[Unique'...PwnzZ]

Mda poze la silent aim?:| fii serios prietene stau sa iti fac demo si tu sa rupi in timpul ala lumea de pe sv si sa iasa ? NU ms In al 2lea rand ai intrat apoi si ai inceput sa ma injuri si de aceea ti-am zis ca ne vedem la anul;)! Pt ca meritai ban din 2 cauze ! In fine ;)

Profile  

PostPosted: 18 Oct 2010, 11:29 
[ TheSopranos ]
[ TheSopranos ]

[BulLetT] wrote:
Mda poze la silent aim?:| fii serios prietene stau sa iti fac demo si tu sa rupi in timpul ala lumea de pe sv si sa iasa ? NU ms In al 2lea rand ai intrat apoi si ai inceput sa ma injuri si de aceea ti-am zis ca ne vedem la anul;)! Pt ca meritai ban din 2 cauze ! In fine ;)

Da ce ai altceva de facut mai bun inafara sa faci demo/poze/ ?
Daca vrei sa te joci, joacate linistit si nu mai cere admin, nu stiu ce ma face sa cred, ca tipul de mai sus are dreptate !?

Profile  

PostPosted: 18 Oct 2010, 14:14 
[FlamE SpammeR]
[FlamE SpammeR]

nebule , bulet are dreptate :| pana facem un demo ies aia dp serv :|

Profile  

PostPosted: 23 Oct 2010, 19:51 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

nu-i mai luati voi apararea lu bullet...ca nu e asa....daca esti admin nu iti bati joc in halu asta macar poze puteai sa faci,dar tu defapt te-ai ofticat ca te-am luat in stil mare ;) :))) si mi-ai dat ban:)) nu cred ca as fi fost singuru care ar fi reactionat in felul asta

Profile  

PostPosted: 29 Oct 2010, 13:41 
[ TheSopranos ]
[ TheSopranos ]

-Base- wrote:
nebule , bulet are dreptate :| pana facem un demo ies aia dp serv :|

Ba tu nu ai tacut?
Vezi ca, copilu tau joaca cu aim, asa ca las-o in chestia goala, asta-i nesimtire curata,
@ Mihai, individu care te supara nu mai este admin, deci e null0 deci joaca linistit :)
>:)

Profile  

PostPosted: 02 Nov 2010, 22:39 
[Unique'...PwnzZ]
[Unique'...PwnzZ]

Spre interesul tau n3bu am jucat doar in seara aia....si sa iti zic ceva eu i-am zis sa imi faca demo lu fre3 ....ia si analizeaza problema de ce am jucat cu aim;)
1.Adminii nu au nici o treaba a trebuit sa intre fre3 pe sv dupa mai multe insistari ale mele la adresa lui prin ai spune Hai ma la joc ne jucam si noi putin doar ca sa vina sa vada ca ceilalti admini nu au o treaba cu adminatu;)
2.Am stat vreo 2 zile pe un om si nu vreau sai dau numele sa vad cum joaca ....are steam si pe deasupra codat:)) ahaha am cautat pe net pana am dat de acest cod Silent aim....(nu spun numele la cod ca o sa si-l caute multa lume dupaia..)Si am vrut sa demonstrez ....ca acel om joaca cu codul asta daca te uiti asa in mare nu prea se observa aimu Si sa stii ca nu l-am inchis niciodata pe parcursul demoului care mi l-a facut fre3;)!
Sa stii si tu ca eu m0am jucat cu aim doar in seara aia acum mna ma crezi nu ma crezi nu ai decat sa faci ce doresti Daaaaar......revizuieste lista de admini si da admine ....nu mai tine adminele sa se dea pe bani;)
Acum mna ....am vazut ca mi-ai zis ca filtrezi toata clasa mea de ip ...nai decat chiar crezi ca nu mai gasesc sv? Daca tu crezi de cuviinta ca asa e cel mai bine ....asta e decizia ta si o respect nu mai intru pe server;)....pana cand o sa ajungi la concluzia ca nu am fost vinovat la faza aia;)!!!!
Ms anticipat ....si cred ca am cu cn discuta fara certuri daca ma intelegi;)!!!!

Profile  

PostPosted: 02 Nov 2010, 23:49 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

cat timp ti-a trebuit sa recunosti.....ca prima oara o ardeai...ca nu ai nimic ... ca una ca alta :)))) sa stii ca nu e frumos [-(

Profile  

PostPosted: 02 Nov 2010, 23:54 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

[BulLetT] wrote:
Spre interesul tau n3bu am jucat doar in seara aia....si sa iti zic ceva eu i-am zis sa imi faca demo lu fre3 ....ia si analizeaza problema de ce am jucat cu aim;)
1.Adminii nu au nici o treaba a trebuit sa intre fre3 pe sv dupa mai multe insistari ale mele la adresa lui prin ai spune Hai ma la joc ne jucam si noi putin doar ca sa vina sa vada ca ceilalti admini nu au o treaba cu adminatu;)
2.Am stat vreo 2 zile pe un om si nu vreau sai dau numele sa vad cum joaca ....are steam si pe deasupra codat:)) ahaha am cautat pe net pana am dat de acest cod Silent aim....(nu spun numele la cod ca o sa si-l caute multa lume dupaia..)Si am vrut sa demonstrez ....ca acel om joaca cu codul asta daca te uiti asa in mare nu prea se observa aimu Si sa stii ca nu l-am inchis niciodata pe parcursul demoului care mi l-a facut fre3;)!
Sa stii si tu ca eu m0am jucat cu aim doar in seara aia acum mna ma crezi nu ma crezi nu ai decat sa faci ce doresti Daaaaar......revizuieste lista de admini si da admine ....nu mai tine adminele sa se dea pe bani;)
Acum mna ....am vazut ca mi-ai zis ca filtrezi toata clasa mea de ip ...nai decat chiar crezi ca nu mai gasesc sv? Daca tu crezi de cuviinta ca asa e cel mai bine ....asta e decizia ta si o respect nu mai intru pe server;)....pana cand o sa ajungi la concluzia ca nu am fost vinovat la faza aia;)!!!!
Ms anticipat ....si cred ca am cu cn discuta fara certuri daca ma intelegi;)!!!!

daca e asa .....cum zici ...de ce e si asta ?

Quote:
Jet ma suferinta:|! Nu am jucat cu nimic in fine.....scoteti-mi adminu si close here ca nu mai am chef de suferinzi sa ma cert degeaba....So remove admin and close here!!
Ps:nu mai suferiti in continuare ca nu mai intru pe forum oricum nu ma int;) asa ca stati in bancile voastre ....si tineti-o pe a voastra:))) ahahahAHAHA

Off......nu vrei sa dai nume....are ultimate acu mai nou numai playeri on steam toti .....si ai stat si .......si.......!

BULLSHIT!!!!

Image

Profile  

PostPosted: 05 Nov 2010, 21:35 
[ TheSopranos ]
[ TheSopranos ]

Joaca unde vrei tu, nu esti pierdere pentru serverul asta, asa ca nu ne mai plictisi, esti doar un alt cheater.

Profile  

Forum lockedPost a reply Page 1 of 1   [ 11 posts ]