Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 12 posts ]
Author Message
 Post subject: Reclamatie S.W.A.T
PostPosted: 09 Aug 2010, 00:58 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

In data de 09.08.2010, ora 00:10 AM, pe server era harta awp_india:) .. am intrat cu chef de joaca...deoarece imi place awp_india ...si ce sa vezi... nu intru bine.. dau un cap .. si adminul S.W.A.T mi facut poze... normal se fac 3... el nu.. mia facut 10.. mam pus frumos sa le uploadez pe forum... am stat mai bine de jumatate de ora pana sau uploadat pe net:|... (am netul slabut).. [concluzie: Am intrat pe sv.. special pt harta awp_india si so gasit destept S.W.A.T sami faca poze ca is codat vezi doamne.. daca imi facea 3 mai prindeam sa joc:|... pana la urma am iesit cu draci de pe server si asa se pierd multi playeri.. nu face bine la server asa admini ca el] asta e o problema....:) , apoi.. adminul dupa ce a vazut pozele si stiind ca am intrat special pentru acea harta... a bagat ca despteptul.. fara vot fara nik.. harta DE_AZTEC:O ... la momentul acela erau 3 playeri pe server:| cum sa bagi aztec la 3 playeri:| si fara vot.. asa ceva... + ca il spun in continu sa faca poze la anumiti playeri,, pe care ii suspectez.. ca pana la urma de aia are adminu.. sa faca dreptate... el nu.. doarme si ma amentinta ca imi da ban:|..Deci va rog eu frumos.. scoatetii adminul... asa admin nu am vazut de cand is... [sTrIkEr;x] Ms frumos:|.. nu merita

Profile  

Post subject: Re: Reclamatie S.W.A.T
PostPosted: 09 Aug 2010, 01:07 
[FlamE SpammeR]
[FlamE SpammeR]

deocamdata nu tu hostarasti ce merita si ce nu merita , asta 1 la mana, 2 la mana are voie sa iti faca si 500 de poze nimeni nu il opreste , in al 3-lea rand trb sa iti dea id sau sa ii dai id tu sa ti le dea pe mess nu sa le uploadezi :| ina al 4-lea , eu am pus awp_india, si next map era de_aztec so nu cred ca a schimbat swat , in al 5-lea rand si pe mine ma enerveaza , toti X E CODAT ma pun spec stau 2 3 runde ma uit vad CLAR CA NU ARE NIMIC ii anunt insa ei tot insista :| probabil si el a facut acelasi lucru..sau cand murea se uita pe el.

de ce poate fi :-? mustrat swat este faptul ca te-a amenintat cu ban , asta doar daca nu tia zis sa incetezi inainte,

citeste tot te rog frumos :)

Profile  

PostPosted: 09 Aug 2010, 01:16 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

Base ... 1)sunt de acord dar totusi i sau mai facut reclamatii si plus ca nu se comporta ca un admin adevarat2)normal se fac 3.. pentru ca eu daca nu sunt codat sa nu stau cu orele sa le uploadez...3)iam spus ca nu am mess... pentru ca asa e.. nu pot sa il instalez.. ce sa fac...iam cerut skype.. dar nu avea ce puteam sa fac?4)adminul.. daca a vazut ca sa bagat hata de aztec.. putea frumos sa o schimbe cu una mai mica.. din moent ce erau 3 playeri..5)am intrat de 2 runde maxim.. si iam dat cap.. si imedeat mi sau facut poze... oricum... putea sa schimbe cu una mai mica daca a intrat aztec.. el a lasato:-j...

Profile  

PostPosted: 09 Aug 2010, 01:19 
[FlamE SpammeR]
[FlamE SpammeR]

puteai sa faci postu' si dupa fiecare poza dateai edit :| si din cate am inteles a iesit dupa ce s-a schimbat harta

Profile  

PostPosted: 09 Aug 2010, 01:22 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

cand a intrat swat aveai 25 la 1. vb cu swat sa jucam un cs sm intrat si tipul mi-a dat head de 2 ori prin cutie iam spus si ia facut poze

Profile  

PostPosted: 09 Aug 2010, 01:24 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

cum sa am 25-1=)):)).... oricum.. pozele le gasesti la cerere unban;) daca cumva crezi ca e cod:| in fine.. am jucat vreo 1 min si cv atat..

Profile  

PostPosted: 09 Aug 2010, 01:29 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

voua nu va place nici un adnin, pe toti ii acuzati numai cu minciuni, ce? vreti sa le luati voi locul? sau vi ciuda ca nu aveti admin?

Profile  

PostPosted: 09 Aug 2010, 01:32 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

rila vrei sa nu mai aduci atatea minciuni?.. te rog frumos.. eu nici maca nu vreau admin:| daca vroiam faceam cerere.. sau io stiu... dar numi convine faptul ca nu se comporta ca un admin adevarat:| asta e problema

Profile  

PostPosted: 09 Aug 2010, 01:42 
[FlamE SpammeR]
[FlamE SpammeR]

off: tu sti ce inseamna sa fi admin? ca tot aduci vorba :|

on:dupa parerea mea e nevinovat astept totusi si alte pareri

Profile  

PostPosted: 09 Aug 2010, 01:47 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

nevinovat? bah io cred ca ii vb de pile aici:| .. o luat adminul pe pile si cu asta basta.. normal un asemenea player nu ar fi trebuit sa aiba admin.. oricum pentru asemenea lucruri serverul nu o sa fie nici odata ca cele adevarate... adica ma refer la 20 playeri pe el si cu admini adevarati;).. s.w.a.t nu merita sa fie admin ;)...

si da stiu ce e aia sa fii admin si cum trebe sa te comporti..:) nu vezi doamne te vezi admin si iti faci de cap.. pentru ca asa se strica serverele;)

Profile  

PostPosted: 09 Aug 2010, 02:56 
[FlamE SpammeR]
[FlamE SpammeR]

zilnic avem servu' full stai tu chill , si swat a facut f bine :) si credema nu ma referam la cum trb sa se comporte un admin ci la ce este supus , de ex eu astazi fost luat de la tot :| de la ascultat muzica de la vb pe mess de la n jocuri de peste tot ca sa dau schimb o harta ca sa dau un ban :| e f stresant si mai ales acum cand incercam sa readucem servu' :|

da' toata lumea stie ce trb sa faca un admin " sa fie dragut cu toata lumea sa aiba grija sa nu aibe codati pe serv , sa schimbe harta si cam atat,,ce e asa greu?"

da cand zbiara cienva ca e codat si tu te uiti pe el si vezi ca nu e ,iar ei insita iti vine sa iti bagi ... sau cand e harta ta preferata [cum mi s-a intamplat astazi mie] si toata ziua nu prea ai jucat fiindca ai stat spec sa ai grija de codati, si acum fiind harta ta preferata vrei sa joci insa toti zbiara sa schimbi? ce faci? sau cand 1 zice sa bagi dust si 1 zice inferno ? dai vote iese egal :| kkt cum faci?

sunt anumite aspecte pe care le pierzi :|

Profile  

PostPosted: 09 Aug 2010, 10:11 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

Strikere , nu am nimic cu tine , nu.i tin partea nici lui Swat , dar fi atent , am cateva lucruri de zis :
1.Pozele , normal se cer sa se dea in 1 minute. D c? :
-Pentru ca , pe o harta ca awp_india si mai sunt exemple de harti , pozele facute de un admin , si care au wall/aim , se pot midifica in paint sau cu photoshop.Modificand poza , esti curat (no wall , no aim)
2.In legatura cu minutele tale pe serverul cs.ultimate.ro , nu erai de 1 min pe server , aveai un scor mare, oricum ( cand ma refer la mare , ma refer la un scor cu multe killuri , foarte putzine dead-uri )cat timp tu nu ai dat pozele repede , sunt dubii ca ai fi putut modifica pozele.
3.In ce consta chestia cu stergerea accesului de la admin lui Swat , numai ce.i care sunt capabili de asta au puterea sa decida asa ceva , tu esti doar un simplu player.Hafe FuN !

Joaca pe server , respecta sa fi respectat si ca sa iti placa acest joc , incearca sa joci fara niciun fel de coduri ca sa te avantajeze !

Profile  

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 12 posts ]