alkolic wrote:
Welcome to Cata.
Ti se pare mult 32k dmg primit de la war?Ma faci sa rad.Zic asta pt ca war'ul a fost si este op in arene(gen sa te pice in 2-3 sec)si vb cum e/era pe blizz,nu pe private.
Eu cu gear juma pvp,juma pve,full cds,pe fury(la fel dai si pe arms daca stiiiiii exploitul/bugul de la niste spells.) dadeam 40-50k pe ppls cu resil(pe blizz ofc).Execute'ul a fost bufat enorm in Cata.Ce rezulta este ca dmg e normal.
iti dau un ex:pana pe 4.1.0 iti picam ppl in arene doar din HS+RB+execute.(daca aveam bulan la crits,etc,etc,etc)
Da mi se pare mult 32 k dmg primit de la warr din moment ce eu prind criticale de 30-40 k in pve raiduri de 25 , adica no resil , no spell resistance. Sa nu mai zic ca in pvp daca dau 10 k crit pe paladin sunt zeu asta in cazul in care nu-mi da absorb .
Cat despre warrior , ziceti ca este bug doar la charge si intercept ? Dar de diminish return ce ziceti ? De
Blitz Ce ziceti ? tre se deie stun doar la 2 tinte dar da si la 10 . De hamstring ce ziceti ca de mereu immobilize din prima ? cand tre sa dea doar la a 2-a aplicare a spell-ului ? Si de internal cd care ar trebui sa fie 60 secunde ? Si paote mai sunt dar nu stau sa-mi fac warr sa le caut pe toate
PS: uitati aici un arms warrior cu arma epica (359 item level) cum a avut cea mai mare criticala 39 k si in rest rar criticale peste 30 k! pe training dummy => No resil , aici un warrior cu arma 346 item level da 32 k crit pe 3200 resil tot nu vi se pare nimic ciudat ?