|
Momentan nu sunt active scripturile de create new account / recover etc. Probabil vor fi puse in functiune la lansarea serverului.
-------------------
Accounts
Salut.
S-a mutat totul pe noua baza de date, cea de cataclysm.
Toate conturile au fost sterse.
In cateva minute dau drumul la account creation.
Nu uitati sa folositi o adresa de email valida, pentru a primi linkul de activare (verificati INBOX si SPAM folder pentru email, dupa inregistrare)
Serverul inca este inchis (ce vedeti voi la players online sunt developeri)
-----------------------
Realm online
Salut,
Maine realm-ul va fi online in jurul orei 20:00 ( GMT +2). Mai sunt inca prezente probleme care vor fi rezolvate pe parcurs. Nu cred ca mai este nevoie sa specific notiunea de wipe.
Comparativ cu celalalte realm-uri pe care ati mai jucat, am incercat sa minimizam problemele legate de clase ( spells,talents ) si am evitat deschiderea cu un emulator si database default. La fel ca peste tot, fiind un emulator inca in teste, vor fi prezente crash-uri, care vor disparea prin bug reporting. Zonele noi ( Deepholm, Twilight Highlands, Vashj'ir, Uldum etc. ) sunt spawnate, cu tot cu creaturi, NPC's, vendori si quests. Sper ca veti folosi noul Bug Report feature pentru ca este in avantajul vostru. Nu putem repara lucruri de care nu suntem anuntati.
Realm-ul va sustine 4.0.6a ( build 13623 ). In mare parte, clasele sunt jucabile in PvP ( comparativ cu alte realm-uri ), dar au inca probleme ( pe care le vom rezolva pe parcurs ). Instantele nu le voi deschide deoarece vreau sa evit grindfest-ul de bossi fara script si ressurect bug-ul care iti permite sa treci de trash mobs.
Voi anunta noul server staff maine seara. O tona de munca, asa ca va tinem la curent.
Multumesc.
Locked pana la deschiderea serverului.
_________________ Pentru toate fetele care spun: "Toţi bărbaţii sunt la fel". Dacă ai fi fost o fată cuminte, nu ai fi cunoscut toţi bărbaţii...
-Away-
|