Forum lockedPost a reply Page 6 of 6   [ 88 posts ]
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
Author Message
 Post subject: Re: Sugestii pentru server - post here
PostPosted: 09 Sep 2011, 09:25 
[ Pwnage!!! ]
[ Pwnage!!! ]

am crescut si eu engi, si am avut nevoie de destul cobalt, in principiu asta e situatia, ti-am zis unde gasesti, vrei sa te apuci sa minezi bine, nu vrei, iarasi bine, dar daca stai sa plangi pe forum no sa intre nimeni sa iti dea meseria full asa ca prin minune

tu in loc sa zici ms ca e saronite mai mult decat ar trebuii, te plangi ca e cobalt prea putin, acum daca intra un gm si scoate si saroniteu in exces o sa zici ca are cineva ceva cu tine

Profile  

PostPosted: 09 Sep 2011, 09:29 
[Like a baws]
[Like a baws]

Heinze wrote:
am crescut si eu engi, si am avut nevoie de destul cobalt, in principiu asta e situatia, ti-am zis unde gasesti, vrei sa te apuci sa minezi bine, nu vrei, iarasi bine, dar daca stai sa plangi pe forum no sa intre nimeni sa iti dea meseria full asa ca prin minune

tu in loc sa zici ms ca e saronite mai mult decat ar trebuii, te plangi ca e cobalt prea putin, acum daca intra un gm si scoate si saroniteu in exces o sa zici ca are cineva ceva cu tine

de cobalt am zis si eu la inceput ca e putin dar e destul :) fata de alte private.

on:class vs class event dupa 7 octombrie!!!!

Zaphodftw wrote:
Eu cu Crystys suntem pe felie

<U.T.S> Ultimate Tru' Spammer

Profile  

PostPosted: 09 Sep 2011, 11:44 
[Most Valuable Player]
[Most Valuable Player]

Lenny wrote:
ElenDilA wrote:
on : pvp event class vs class? ;;)

Sa se mai repare din speluri :)

Gazi wrote:
on:class vs class event dupa 7 octombrie!!!!

Lenny wrote:
Sa se mai repare din speluri :)

Nu are rost sa ziceti de eventuri pvp de genul acesta pana nu reparam mai multe speluri

while (mahself.stillAwake() )
{
sheep++
}
Build a system that even a fool can use and only a fool will want to use it.

Profile  

PostPosted: 09 Sep 2011, 12:29 
[Ultimate Member]
[Ultimate Member]

Event class vs class nu vad de ce nu s-ar face , pentru ca toate clasele au aceleasu buguri , adica druid vs druid ambii druizi eu aceleasi bug-uri

Profile  

PostPosted: 10 Sep 2011, 00:45 
[ Pwnage!!! ]
[ Pwnage!!! ]

Not really. Specurile au bug-urile lor.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11 Sep 2011, 13:44 
[Database Developer]
[Database Developer]

O dati in off-topic.

Profile  

PostPosted: 12 Sep 2011, 13:28 
[Ultimate Member]
[Ultimate Member]

puneti itemele vivious pe rating... nu doar o parte din arme...toata lumea isi ia stuff bun.

Profile  

PostPosted: 12 Sep 2011, 15:46 
[Ultimate Member]
[Ultimate Member]

Itemele vicious faceau parte in arena s9 din 2 seturi: cel simplu, care nu cerea rating, si cel elite, la care aveau acces doar cei cu un anumit rating (un fel de upgrade care schimba itemul din s9 simplu in ceva mai bun). Avand in vedere ca setul simplu si cel elite au momentan exact aceleasi stats (respectiv cele pe care le are setul de s9 simplu), setul de elite nu este introdus la vendori, fiind inutil. In consecinta, itemele existente acum nu cer rating si nici nu trebuie sa ceara.

Profile  

PostPosted: 06 Nov 2011, 01:16 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

Salut... dupa ce am citit posturile din acest topic mi-am dat seama ce iar lipsi ultimate-ului pentru a ajunge ce a fost odata
Dupa mine ar fii ok sa refaceti serverul de la 0 chiar daca va fii destul timp offline banuiesc k nu se intampla nimic si playerii va vor intelege,apoi dupa parerea mea ar trebuii sa va ocupati prima si prima data de bugurile din talente/speluri etc. apoi sa deschideti 2-3 dungeons pana ce veti avea timp sa va ocupati si de restul dar sa fie scriptate blizzlike... nu asa aiurea fara nici un sens si atunci playerii vor avea ce face nu se vor plictisii...asa si sa nu uit sa puneti macar Battlegroundurile gen wsg/av/ab etc sa mearga macar ele... pana ce o sa aveti timp sa va ocupati si de cele de cata..... Si sa incercati sa nu mai stergeti iteme nush ce sau sa scoateti iteme care ar putea incuraja 2v2/3v3 pentru k asa veti avea mai multe lume doritoare de a face cum am spus 2v2/3v3. Si un ultim lucru pe care las putea preciza chiar daca imi voi lua ban pe forum dar trebuie sa vedem realitatea Faceti-va un Staff bun in care sa puteti colabora si sa faceti mai multe fixuri la server pentru ca doar asa veti putea repopula serverul. Cam atata am avut de spus sper sa nu se supere nimeni pe mine dar este o realitate.Multumesc Adminilor pentru timpul acordat citirii acestui topic si sper sa le si dea putin de gandit... este doar spre binele serverului.

Profile  

PostPosted: 06 Nov 2011, 14:47 
[ Inside my Head ]
[ Inside my Head ]

It's over. So cut it off.

Profile  

PostPosted: 06 Nov 2011, 20:54 
[Mr. Rager]
[Mr. Rager]

Oare de ce mai exista sectiune de Wow pe forum?

Image
<U.T.S> Ultimate Tru' Spammer LEADER

Profile  

PostPosted: 11 Nov 2011, 16:50 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

Bagati iar tbc , lvl 1 70xp rate like old times

Profile  

PostPosted: 14 Nov 2011, 01:31 
[ Pwnage!!! ]
[ Pwnage!!! ]

Wintermoon wrote:
Salut... dupa ce am citit posturile din acest topic mi-am dat seama ce iar lipsi ultimate-ului pentru a ajunge ce a fost odata
Dupa mine ar fii ok sa refaceti serverul de la 0 chiar daca va fii destul timp offline banuiesc k nu se intampla nimic si playerii va vor intelege,apoi dupa parerea mea ar trebuii sa va ocupati prima si prima data de bugurile din talente/speluri etc. apoi sa deschideti 2-3 dungeons pana ce veti avea timp sa va ocupati si de restul dar sa fie scriptate blizzlike... nu asa aiurea fara nici un sens si atunci playerii vor avea ce face nu se vor plictisii...asa si sa nu uit sa puneti macar Battlegroundurile gen wsg/av/ab etc sa mearga macar ele... pana ce o sa aveti timp sa va ocupati si de cele de cata..... Si sa incercati sa nu mai stergeti iteme nush ce sau sa scoateti iteme care ar putea incuraja 2v2/3v3 pentru k asa veti avea mai multe lume doritoare de a face cum am spus 2v2/3v3. Si un ultim lucru pe care las putea preciza chiar daca imi voi lua ban pe forum dar trebuie sa vedem realitatea Faceti-va un Staff bun in care sa puteti colabora si sa faceti mai multe fixuri la server pentru ca doar asa veti putea repopula serverul. Cam atata am avut de spus sper sa nu se supere nimeni pe mine dar este o realitate.Multumesc Adminilor pentru timpul acordat citirii acestui topic si sper sa le si dea putin de gandit... este doar spre binele serverului.

Tu chiar crezi ca ai fost primu care s-a gandit cum sa punem serverul pe picoare? Plus ca tot ce zici tu acolo cu o incredibila usurinta e defapt ceva greu de facut si de altfel dureaza.

" Professional Poker Player "

Profile  

Forum lockedPost a reply Page 6 of 6   [ 88 posts ]
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6