Buna seara 2 all,sunt Z.40 MvP si as vrea sa imi suspendati si mie adminul (helper mai bine zis),prima data cand am aplicat am aplicat sa ajut serverul nu pentru a face pe "Smecherul" cu unii playeri sau alte motive,intentia mea a fost sa ajut si este in continuare.Nu cred ca mi'am fortat norocul avand in vedere ca am o luna deja cunosc stafful (Base/amx/atb/bianca/reptille

/Denny/bullet si altii)Le multumesc tuturor ca s'au purtat ok cu mine si chiar ma bucur ca am facut parte dintr'un staff ales.Dar nu mi s'a parut ok ca regula noua sa se aplice si pentru noi,cel putin mie nu imi convine sa vina un copilas cu bani si sa avanseze mai repede ca mine.Asa vad eu lucrurile.De la moderator aveam tot ce imi trebuie,ca helper nu pot sa ma rog de playeri sa imi dea screenshotul si ei sa ma ia la misto.Chiar daca am acceptat lucrul asta de multe ori.Sa dau voteban? si daca dau toti nu.mai dau inca odata? Ma rog.Nu vreau sa dau exemple care sunt de o nesimtire crasa si avanseaza prin grad ca niste avioane.Anyway Sa nu ajungem cu gand rau,va urez revelion placut & la multi ani pentru diseara,multa distractie.
Best Regards,
Z.40 MvP