Post a new topicPost a reply Page 2 of 2   [ 22 posts ]
Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Swat Adminul incredibil:)
PostPosted: 27 Jun 2010, 13:44 
[FlamE SpammeR]
[FlamE SpammeR]

Quote:
codatii sunt zilnic deja mam plictisit de ei ,dar mam invatat )) ies si intru peste o jumate de ora).

defapt le dai ban schimba ip si intra cu alt nume cand vad ca nu mai e nici un admin baga codu ;)
swat e unu' dintre cei mai corecti admini cand jucam cs nu datea ban pana nu statea 2 3 runde pe respectivu' .Oricum ar fi o mare pierdere sa il lasati si pe el fara admin dupa ce ca mai sunt 3 4 admini :(

Profile  

PostPosted: 27 Jun 2010, 14:37 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

-Base- wrote:
Quote:
codatii sunt zilnic deja mam plictisit de ei ,dar mam invatat )) ies si intru peste o jumate de ora).

defapt le dai ban schimba ip si intra cu alt nume cand vad ca nu mai e nici un admin baga codu ;)
swat e unu' dintre cei mai corecti admini cand jucam cs nu datea ban pana nu statea 2 3 runde pe respectivu' .Oricum ar fi o mare pierdere sa il lasati si pe el fara admin dupa ce ca mai sunt 3 4 admini :(

multumesc Base...si asa am sa raman ca pana acuma...nu ma las intimidat de niste copii care traiesc intr`o alta lume si care cred ca pot jigni pe oricine fara sa fie acuzati de nimic...
Si in plus nu am primit admin ca l.am platit...stiti si voi asta...cred ca l.am primit pe merit si nu accept ca un ANIMAL ca respentivul sa ma jigneasca in ultimul hal....au mai fost si altii care m.au injurat si i`am lasat in pace pt ca totusi au inteles cu vorba buna...dar asta a intrecut orice limita...chiar si pt mine...adminul care sufera...cum zicea el....

Profile  

PostPosted: 28 Jun 2010, 00:25 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

Da ...poate mr. swat nu stie cine a fost RePtiLLe pe ultimate;) ... mane daca aveam admin si tu inca aveai tupeul asta;) ti-l scoteam cu siguranta:).... eu snk si bullet scuze ca il aduc si pe el in aceasta discutie!...dar numai ca noi eram singuri care cam ne-o luam pe carca;) si swat ... eu te-am injurat pe tine pt ca mi-ai dat ban!;) tu mie nu ai ce sa imi faci;) si nimeni nu are ce sa imi faca:) aveti si voi de gand sa intelegeti ca am ip-ul dinamic?:) Da swat daca mie imi aduci pe forum:) pe cineva care zice ca te-am injurat inainte sa imi dai ban eu ies de tot dupa acest forum:)...si cu ce drept ma faci pe mine animal? Tu esti un jeg ..un nimic ... tie de abia ti-au dat tuleii si faci scandal in fata mea? pai nu ma supara ca te cumpar cu tot cu mata si tacto...;) nu vorboo cu mine de la acelasi nivel ca nu esti:) clar pustiulica?

Profile  

PostPosted: 28 Jun 2010, 00:27 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

Scuzati-mi Scrierea gresita:) dar este ff tarziu si nu am chef:) de scris romane!

Profile  

PostPosted: 28 Jun 2010, 10:29 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

swat..u know what.. i don.t give a fuck. Hei.. Sunt 30 de grade afara.. Chiar n.am chef sa stau si sa ma cert pentru un joc :). Eu doar mi.am expus punctul de vedere.. M.a iritat faptul ca de 3-4 seri la rand, cand inru pe server intre orele 10-12, respectiv 20/21-3/4(dimineata) numai codati, mape de te apuca plansu.. Si as avea o rugaminte..Ai grija ce spui te rog. Nu ne cunoastem, nu ma cunosti, nu te cunosc..Clar?. Nu stiu cum iti permit sa ne faci copii.. Stai asa putin. Daca ai avea varsta care spui ca o ai, adica 25 de ani, s.ar presupune a esti cu 4ani mai mre a mine. Oke? Nu stiu daca ma poti numii copil, dar iti spun sigur ca am trecut si de varsta pubertatii si de varsta majoratului. Personal n.a nimic cu tine, din cate vezi. Doar mi.am expus punctul e vedere. Uite, cand treci prin pitesti, ma anunti pe forum, poate iesim la o bere. Ca sa vezi ca "bulangiu`" asta de aici, sNk, nu e chiar asa al naibii. Sper ca m.am facut inteles..
PS: Niciodata, nu am sa ma reintorc impotriva Safului Utimate, ei mi.au fost colegii mei, prietenii mei si nu as putea. Nebule, pentru tine am un respect deosebit,fiindca te.ai straduit atat de mult pentru server,pentru ai tot respectul meu. Chiar si cand am avut adminul, am incercat ca totul sa fie bine pentru noi, pntru noi toti. admini, playeri, tot. Chiar am incercat sa am grija de server, stateam 2-3, chiar 4 runde pe un player sa vad daca are ceva. Rezultatul.. 2-3 indiviz curati, restul toti codati, ieseau la prima poza care o faceam. Ma rog, ce a fost a fost, imi cer scze pentru un rman atatde lung .
Cu respect, sNk.

Profile  

PostPosted: 28 Jun 2010, 14:50 
[ TheSopranos ]
[ TheSopranos ]

Hmmm,

Nu trebuie sa se ajunga aici, snk/rep/ sau care esti acolo, incercati sa vorbiti civilizat cand aveti o problema, fara jigniri cum ati facut mai sus, e chiar asa de greu ?

@ Base, sa-mi dai un buzz, chiar am uitat de tine,

@ Swat, o sa vorbim cand te gasesc pe server,

Alte probleme mai sunt ?

Profile  

PostPosted: 28 Jun 2010, 15:01 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

Sincer ! ~ A-ti deschis un topic dar nu ati ajuns nicaieri :|. De ce la-ti mai facut oare? :-?.

Image

Profile  

Post a new topicPost a reply Page 2 of 2   [ 22 posts ]
Go to page Previous  1, 2