swat..u know what.. i don.t give a fuck. Hei.. Sunt 30 de grade afara.. Chiar n.am chef sa stau si sa ma cert pentru un joc

. Eu doar mi.am expus punctul de vedere.. M.a iritat faptul ca de 3-4 seri la rand, cand inru pe server intre orele 10-12, respectiv 20/21-3/4(dimineata) numai codati, mape de te apuca plansu.. Si as avea o rugaminte..Ai grija ce spui te rog. Nu ne cunoastem, nu ma cunosti, nu te cunosc..Clar?. Nu stiu cum iti permit sa ne faci copii.. Stai asa putin. Daca ai avea varsta care spui ca o ai, adica 25 de ani, s.ar presupune a esti cu 4ani mai mre a mine. Oke? Nu stiu daca ma poti numii copil, dar iti spun sigur ca am trecut si de varsta pubertatii si de varsta majoratului. Personal n.a nimic cu tine, din cate vezi. Doar mi.am expus punctul e vedere. Uite, cand treci prin pitesti, ma anunti pe forum, poate iesim la o bere. Ca sa vezi ca "bulangiu`" asta de aici, sNk, nu e chiar asa al naibii. Sper ca m.am facut inteles..
PS: Niciodata, nu am sa ma reintorc impotriva Safului Utimate, ei mi.au fost colegii mei, prietenii mei si nu as putea. Nebule, pentru tine am un respect deosebit,fiindca te.ai straduit atat de mult pentru server,pentru ai tot respectul meu. Chiar si cand am avut adminul, am incercat ca totul sa fie bine pentru noi, pntru noi toti. admini, playeri, tot. Chiar am incercat sa am grija de server, stateam 2-3, chiar 4 runde pe un player sa vad daca are ceva. Rezultatul.. 2-3 indiviz curati, restul toti codati, ieseau la prima poza care o faceam. Ma rog, ce a fost a fost, imi cer scze pentru un rman atatde lung .
Cu respect, sNk.