Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 5 posts ]
Author Message
 Post subject: swat
PostPosted: 09 Aug 2010, 01:13 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

am fost si eu atunci cand a fost si swat dar tembelul asta are o problema (sTrIkEr;x), ia spus sa trimita pe id-ul de mess si sTrIkEr;x ia spus ca nu are asa ca el sa oferit sa le lase pe forum swat a spus bine si asa a fost si swat a iesit dupaia sa schimbat mapa

Profile  

Post subject: Re: swat
PostPosted: 09 Aug 2010, 01:16 
[FlamE SpammeR]
[FlamE SpammeR]

sa fim seriosi nu are id de mess ? :| isi face 1 rpd..ps : dai post reply nu new topic :| nu facem 431875982 pentru acelasi lucru

Profile  

PostPosted: 09 Aug 2010, 01:23 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

rila84..ai te rog grija cum vb.. da? eu nu team facut tembel.. + ca nu iam cerut eu id de mess.. el mia facut poze si mia dat id-ul lui.. iam spus ca nu am mess... ( pentru ca nu pot sa il instalez,,, am o problema la comp ) in schimb iam cerut skype.. nu are.. iam zis ca le uploadez pe forum dar eu nu stiam ca mia facut 10!!! pai ma omule daca faci poze fai domne 3.. nu 10.. si inainte sa iasa.. putea sa intrebe daca vrem ceva harta.. cum ar fi normal.. pentru ca stia ca va urma ceva.. si poate fii o harta mare... oricum.. iam spus altadata sa faca poze la jucatori.. el doarme pe server.. nu face nimic.. pentru ca nomal de aia are admin sa faca dreptate.. oricum asta am avut de spus... voi va dati cu parerea;)

Profile  

PostPosted: 09 Aug 2010, 02:09 
[Ultimate Gamer]
[Ultimate Gamer]

daca vreti scandal si certuri go > PM

Profile  

PostPosted: 09 Aug 2010, 12:29 
[ TheSopranos ]
[ TheSopranos ]

o sa facem un site special pentru voi sa puteti face uploade la 50.000 de poze, o sa fie activ in scurt timp ;)
( asta sa nu va mai plangeti ca nu aveti unde face upload la poze si asa mai departe, atunci sa nu mai vad comentarii, daca nu puneti pozele acolo, direct ban )

Profile  

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 5 posts ]