It is currently 24 May 2012, 00:46

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 8 posts ]
Author Message
 Post subject: Un militar american si-a torturat fiica de patru ani.
PostPosted: 09 Feb 2010, 13:07 
[Most Valuable Player]
[Most Valuable Player]

Tactica simulării înecului este o formă de tortură severă interzisă de preşedintele american Barack Obama.

Caz şocant în SUA! Un militar american a folosit tehnica de simulare a înecului asupra fiicei sale de numai patru ani. Şi asta pentru că fetiţa nu reuşea să spună pe de rost alfabetul.

Joshua Tabor, militar la o bază din Washington, a recunoscut în faţa anchetatorilor că a recurs la metoda de tortură tocmai pentru că ştia că fetiţei sale îi era frică de apă. Copila a fost găsită de poliţişti închisă în baie, cu vânătăi şi zgârieturi pe trup. Tatăl său a fost imediat arestat.

Tactica simulării înecului este o formă de tortură severă interzisă de preşedintele american Barack Obama. Tactica a fost folosită de CIA împotriva presupuşilor terorişti închişi la Guantanamo, şi în alte închisori secrete.

Sursa : Realitatea.net

Profile  

Post subject: Re: Un militar american si-a torturat fiica de patru ani.
PostPosted: 09 Feb 2010, 14:42 
[ Pwnage!!! ]
[ Pwnage!!! ]

Sincer, imi e mila de amandoi.. ma intreb prin ce a trecut omu' ala in armata de a ajuns atat de depravat psihic... Cat si de fetita (se intelege de ce).

Pentru cei ce nu inteleg ce fel de tortura i-a aplicat, check this. It's called Waterboarding. Sau cel putin banuiesc ca despre asta e vorba... e singura tehnica de tortura care stimuleaza inecul. Pretty though..

Profile  

PostPosted: 09 Feb 2010, 15:22 
[FlamE SpammeR]
[FlamE SpammeR]

ce tata fara minte :|
kira mai era o forma de tortura similara inecului .... nu cred ca de aia este vorba dar ....il bagi cu capu in apa astepti vreo 15 sec il scoti , il intrebi..raspunde gresit iar il bagi ...desi nu cred ca despre asta este vorba

Profile  

PostPosted: 09 Feb 2010, 16:01 
[ superdumnezeu ]
[ superdumnezeu ]

Base : Aia e o tampenie vazuta in filme [nu spun ca nu este adevarata] dar think harder >< tactica a fost folosta de agentii cia pentru torturarea teroristilor,chiar crezi ca ar folosii o tehnica atat de old school? I beg to differ.

Am citit mai multe despre tehnica spusa de nihi [de la el am auzit de ea thou] si chiar are o eficacitate mare.

In fine,azi am ras putin la topicul asta [nu de idee in sine] pentru ca s-au apucat colegii mei sa citeasca in romana [ei fiind italieni] si suna foarte funneh cu accentele si literele cititie gresit.
Revenind,nu cred ca e vina militarului in sine ... ca sa ajungi intr-o astfel de stare,psihic vorbind,eu cred ca omul ala a trecut/a vazut/ a facut multe chestii ce noua ne-ar parea "imorale".In legatura cu fetita,cred ca va avea toata viata o fobie cu apa >< [gen Dread,cine a vazut filmul] si asta imi pare trist.

ps: parerea mea

Profile  

PostPosted: 12 Feb 2010, 22:11 
[Never had wings...]
[Never had wings...]

nu cred ca e sanatos ca sa faca asa ceva . si la 4 ani doamne fereste !!!

Profile  

PostPosted: 12 Feb 2010, 23:16 
[FlamE SpammeR]
[FlamE SpammeR]

@sparky
-Base- wrote:
ce tata fara minte :|
kira mai era o forma de tortura similara inecului .... nu cred ca de aia este vorba dar ....il bagi cu capu in apa astepti vreo 15 sec il scoti , il intrebi..raspunde gresit iar il bagi ...desi nu cred ca despre asta este vorba

omu ala avea ceva la cap , si mai mult ca sigur mai sunt soldati care fac asa ceva

Profile  

PostPosted: 13 Feb 2010, 02:08 
[Veritas & Aequitas]
[Veritas & Aequitas]

-Base- wrote:

omu ala avea ceva la cap , si mai mult ca sigur mai sunt soldati care fac asa ceva

mai mult ca sigur sunt mai multi oameni obisnuiti care fac asta decat soldati, la ce faci aluzie? =)

Profile  

PostPosted: 13 Feb 2010, 19:16 
[Mr. Rager]
[Mr. Rager]

Akssy wrote:
-Base- wrote:

mai mult ca sigur sunt mai multi oameni obisnuiti care fac asta decat soldati, la ce faci aluzie? =)

discriminare ftw !

oricum sunt o gramada de prostii de astea, asa ca nu vad de ce e cazu' asta special

am vazut la stiri intr'o zi un tip care si'o tinut ceva ruda in beci 20 ani si o violat'o fest + batai si altele ...

Image
<U.T.S> Ultimate Tru' Spammer LEADER

Profile  

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 8 posts ]