It is currently 24 May 2012, 01:07

Forum lockedPost a reply Page 1 of 1   [ 13 posts ]
Author Message
 Post subject: unban (Thebreaker)
PostPosted: 08 Mar 2010, 16:12 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

AM primit ban pe caracterul Thebreaker acum o luna pe motivul ca am injurat staffu Sv., nu mi se pare normal pt. o injuratura spusa la nervi caci pe atunci era delay de o sapt intruna, sper ca ma intelegeti, asa ca daca se poate sa imi dati unban. Multumesc, anticipat.

Nume account:anduleee
Nume character:Thebreaker
IP:77.81.11.41
Ora:20:00
Data: 8 februarie 2010
Cauza: Am adus injurii la adresa sv.
GM-ul care a dat banul nu il stiu, fiindca eu cand am injurat staffu toti playeri au inceput sa isi dea cu parerea cat o sa iau eu ban, si nici un GM nu mi-a zis , Ai grija cu vocabularul" " Vezi ca eu iti dau ban " ... etc, asa ca nu'l cunosc. Si inca ceva pt o injuratura nu mi se pare normal sa primesc ban mai mult de 2-3 zile, nu ca v'as invata eu ce sa faceti sau ... sa nu va ganditi la asta. Astept un raspuns, va multumesc pt intelegere si sper sa rezolvam prob. si sa nu uit pe global am injurat.

Last edited by Andule on 10 Mar 2010, 11:14, edited 3 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08 Mar 2010, 16:38 
[Database Developer]
[Database Developer]

model-de-cerere-unban-t15074.html
si tot aici postezi, nu fa alt topic.

Profile  

Post subject: Re: unban (Thebreaker)
PostPosted: 10 Mar 2010, 00:02 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10 Mar 2010, 09:09 
[Database Developer]
[Database Developer]

same to you, read this regulament-server-t2776.html

Profile  

PostPosted: 10 Mar 2010, 09:42 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

da dar pe ce durata primesc ban?

Profile  

PostPosted: 10 Mar 2010, 09:46 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

aa si banu nu e pe un anumit char, e pe IP deci nu am ce face, a trebuit sa ma duc la un prieten sa imi faca el un cont pe ultimate ca sa ma locgez pe forum sa va spun ce aveam de zis.

Profile  

PostPosted: 10 Mar 2010, 11:11 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

am inteles deci ban pe perioada nedeterminata, la injurii adresate GM-ului respectiv serverului, banul mi'l scoate cand vrea GM-ul deci cand ati vrea sa mi'l scoateti? a trecut o luna....

Profile  

PostPosted: 10 Mar 2010, 11:20 
[ superdumnezeu ]
[ superdumnezeu ]

Ai primit prima data ban 1d ca avertizare. Ai continuat sa injuri cand ai revenit, deci ai permanent.

Ban set by : Kenvelo.

Profile  

PostPosted: 10 Mar 2010, 21:06 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

in fine, eu nu imi aduc aminte de primul ban, daca voi aveti in baza de date asa ceva .... si inca ceva, dupa mine si sunt sigur ca nu sunt numai eu de acord cu faptul ca regulamentul e foarte aspru, mai ales ca e un server public, nu e blizzard sau mai stiu eu ce ... de exemplu: as ruga playeri sa intre pe alte servere(nu dau nume) si sa se uite la regulamentele sv-lui si sa compare cu reg. ultimate-ului. Spun asta fiindca nu mi se pare corect sa primesc banip fiindca am injurat, repet nu am injurat degeaba ca nu se putea juca de o saptamana ca era delay, GM nu ne raspundeau nimica la intrebari, mai ales ca voi castigati bani dupa urma serverului, cu cat faceti publicitate mai multa cu atat mai multi bani luati, si se spuneau chestii frumoase despre server cand mi-am facut caracter prima data, merg bg-urile, GM prietenosi si n-am auzit asta de la un playeri doi, ba chiar de la mai multi. Am vazut oameni care au postat la sectiunea unban, ziceau ca daca se poate sa li se dea unban, ca nu o sa se mai intample etc... si erau oameni ca si in cazul meu, ca au injurat stafful sv-lui si au primit ban permanent pt o injuratura! ce naibii... Eu nu castig nimic de pe urma asta dar vreau sa va aduc la cunostinta ca regulile sunt mult prea aspre.

Sper sa nu va ganditi ca am spus'o cu parere de rau, mi-am spus punctul meu de vedere, sper sa nu supar pe careva. Multumesc celor ce au avut rabdarea sa imi citeasca tot ce am scris eu, am incercat sa vorbesc cat se poate de diplomat.

Profile  

PostPosted: 11 Mar 2010, 00:58 
[Rocket Scientist]
[Rocket Scientist]

Code:
[23:53:36]  Ban history for account ANDULEEE:
[23:53:36]  Ban Date: 2009-10-03 16:04:50 Bantime: 1d Still active: No  Reason:  next time = permanent Set by: Raduz
[23:53:36]  Ban Date: 2010-02-08 21:20:22 Bantime: 42190d5h37m4s Still active: Yes  Reason:  injurii @ server Set by: Chenvelo

Regulamentul e prea aspru? Chiar ti se pare ca noi trebuie sa suportam injuriile tuturor?

Observ ca ti-a dat ban pe ip, nu cred ca ai primit pentru o simpla injuratura.

Oricum, este decizia lui kenvelo daca iti scoate sau nu banul de pe ip, dar pe cont ramane :)

Profile  

PostPosted: 11 Mar 2010, 20:57 
[Ultimate User]
[Ultimate User]

poi dar stai ca nu mai inteleg, v-am injurat fiindca nu imi raspundeati la intrebari, ce'oti fi zisa" eeee un alt nebun care nu are ce face", eu mai intai v-am intrebat ce se intampla?, cand rezolvati prob cu delay, si nu mi-ati zis nimica.... in concluzie, zic ca nu numai vina mea este, ci si respectiv a staffului, ca nu cred eu ca nu era nimeni pe sv de cate ori am intrebat eu, de 2-3 zile ... Si Chenvelo daca poate sa vada ce am zis eu sa imi scoata banul, nu cred ca am mai creat eu si alte probleme, motiv pt care sa nu primesc unban, am un hunter destul de bun si am muncit la el

Profile  

PostPosted: 11 Mar 2010, 21:18 
[Rocket Scientist]
[Rocket Scientist]

Andule wrote:
in concluzie, zic ca nu numai vina mea este, ci si respectiv a staffului

te-a obligat cineva sa ne injuri lol?

VINA ESTE EXCLUSIV A TA

nu putem sa raspundem tuturor userilor nostri in parte, in principiu cand apar probleme de genul se posteaza pe forum majoritatea informatiilor

Profile  

PostPosted: 11 Mar 2010, 21:44 
Banned
Banned

oh imi aduc aminte de tine , tu erai ala cu gura mare "IMI BAG SI IMI SCOT IN EL DE SERVER SI IN DUSTER SI IN TOT STAFF-UL" samd , ai avut ban 1d ca avertisment (stiai ca daca mai injuri odata primesti permanent) dar asta nu te-a impiedicat sa o faci a 2-a oara.

imi pare rau , daca ar trebuii sa ti-l scot tie .. ar trebuii sa-l scot la toti.

banul ramane , hf.

Profile  

Forum lockedPost a reply Page 1 of 1   [ 13 posts ]