Cum sa setezi o baza de date [Ascent] [Windows]

Tutoriale care va vor ajuta sa va creati propriul server WoW

Postby Ciuaua » 07 Dec 2007, 00:22

:(( nu reusesc sa trec de pasu 10 :( ... ma ajuti si pe mine? ... nu reusesc sa download-ez database.rar :(( ... mai e un loc de unde il pot lua?:D
Ciuaua
[Ultimate User]
[Ultimate User]
 
Posts: 15
Joined: 06 Dec 2007, 00:59

Postby Ciuaua » 07 Dec 2007, 00:29

trebe sa imi pun ochelari :)) ... am reusit sa il dl :D
Ciuaua
[Ultimate User]
[Ultimate User]
 
Posts: 15
Joined: 06 Dec 2007, 00:59

Postby Ciuaua » 07 Dec 2007, 00:41

man ... yo nu am mai inteles nimik ... de la pasu 10 nu am mai facut nimik ... am dl .rar ala ... si mai incolo nu am facut nimik :| .... te rog yo ... bagami ID-ul de mess ca sa imi explici mai pe indelete :D ... te rog yo mult ... ms :* ID: ciuaua_90
Ciuaua
[Ultimate User]
[Ultimate User]
 
Posts: 15
Joined: 06 Dec 2007, 00:59

Postby Ciuaua » 07 Dec 2007, 20:38

man ... yo am o problema ... la tools ala ... ai zis sa il editez ... la database ce scriu?:D
Ciuaua
[Ultimate User]
[Ultimate User]
 
Posts: 15
Joined: 06 Dec 2007, 00:59

Postby Ciuaua » 07 Dec 2007, 20:49

am trecut si de asta ... acum instalez database ... astept de vreo 5 minute si nu s-a modificat ala :( ... cam cat trebe sa astept :D
Ciuaua
[Ultimate User]
[Ultimate User]
 
Posts: 15
Joined: 06 Dec 2007, 00:59

Postby adyquatre » 18 Jan 2008, 23:45

DusTeR wrote:si trebuie sa editezi si WorldDB si CharDB cu numele DB-ului care l-ai creat :)
stai k nu inteleg......si unde skimb...cum adica cu numele DB-ului p care l-am creat?si unde il skimb..nu mai inteleg nik,..lamureste-ma pls



gata am gasit unde sa inlocuiesc...da cu ce man k nu merge...c user si pass bag?am bagat ala root si pass


ma eu crd k nu am luat in ordine astea.....ai zis la asta de inainte sa bage usre si pass c a facut la DB ....eu nu am facut asa ceva.....sau nu imi amintesc... :(( :-s
adyquatre
[Ultimate User]
[Ultimate User]
 
Posts: 6
Joined: 18 Jan 2008, 20:26

Postby Duster » 19 Jan 2008, 12:23

ultima versiune "stabila" e Milestone 0.2.3 ( pe care o poti luat de pe http://projects.emupedia.com/svn/ncdb )

te duci in Milestone 0.2.3/Database/tool.bat si editezi:
set user=root
set pass=parola_ta
REM WorldDB - is the World Database
REM If you do not have them seperated then set them to the same values
set WorldDB=db_tau


dupa ce instalezi totul ar fi bine sa pui si update-urile de pe SVN ( le gasesti in Development/Database/updates )

legat de character si logon structure ( le gasesti pe svn-ul ascent in folderul /sql )
May the loot be with you!
User avatar
Duster
[Rocket Scientist]
[Rocket Scientist]
 
Posts: 4223
Joined: 06 Aug 2007, 13:55
Location: Who knows?...

Postby JeanClaude » 01 Feb 2008, 21:21

duster...site-u ala carei lai postat cere parola shi username...shapoi nam nici cea mai vaga idee ce username sau parola sa bag

incearca sa faci rost de altundeva sau cumva sa marga link-u
JeanClaude
[Ultimate User]
[Ultimate User]
 
Posts: 14
Joined: 01 Feb 2008, 21:19

Postby Duster » 01 Feb 2008, 21:25

username: anonymous

si la password lasi liber :)

Iti trebuie Tortoise sa downloadezi de acolo
May the loot be with you!
User avatar
Duster
[Rocket Scientist]
[Rocket Scientist]
 
Posts: 4223
Joined: 06 Aug 2007, 13:55
Location: Who knows?...

Postby JeanClaude » 02 Feb 2008, 12:53

deci am downloadat milestone 0.2.3 da nam nici un Milestone 0.2.3\Database\tool.bat

am doar un tool.bat carei in Milestone 0.2.3\tool.bat iar asta zice asha:

[FAILURE] You did not change the proper directives in this file.
[FAILURE] Please edit this script and fill in the proper MYSQL Information.
[FAILURE] When the information is corect: Please Try Again
Press any key to continue...

ai idee ce trebe sa fac? ca io nu shtiu ce sa fac mai departe
JeanClaude
[Ultimate User]
[Ultimate User]
 
Posts: 14
Joined: 01 Feb 2008, 21:19

Postby Duster » 02 Feb 2008, 13:13

dai Click Dreapta pe tool.bat - edit si editezi acolo cu setarile tale :)
May the loot be with you!
User avatar
Duster
[Rocket Scientist]
[Rocket Scientist]
 
Posts: 4223
Joined: 06 Aug 2007, 13:55
Location: Who knows?...

Postby JeanClaude » 02 Feb 2008, 13:26

am aici la editare Basic User Configuration Area...la asta editez, nu?
JeanClaude
[Ultimate User]
[Ultimate User]
 
Posts: 14
Joined: 01 Feb 2008, 21:19

Postby Duster » 02 Feb 2008, 13:41

evident :)
May the loot be with you!
User avatar
Duster
[Rocket Scientist]
[Rocket Scientist]
 
Posts: 4223
Joined: 06 Aug 2007, 13:55
Location: Who knows?...

Re: Cum sa setezi o baza de date [Ascent] [Windows]

Postby ady_xzh » 08 Aug 2008, 19:24

Duster :P crezi ca ma poti ajuta cu o mica problema? :D
Sau oricine stie :D
problema e urmatoarea :((

Image
<P.S.T> Second Founder Of Professional Spamming Team
"TOTUSI SUNT CA VOI
FLOAREA STANCILOR
NEBUNUL CU OCHII INCHISI
AR VREA UN ESCHIMOS "
User avatar
ady_xzh
[Chuck Norris]
[Chuck Norris]
 
Posts: 1535
Joined: 07 May 2008, 14:48
Location: IN SPATELE TAU !!!!

Re: Cum sa setezi o baza de date [Ascent] [Windows]

Postby creepy » 08 Aug 2008, 20:02

ady_xzh wrote:Duster :P crezi ca ma poti ajuta cu o mica problema? :D
Sau oricine stie :D
problema e urmatoarea :((

Image


daca nici cu ac web nu esti in stare sa deschizi un server...
Image

"Treat your password like your toothbrush. Don't let anybody else use it,
and get a new one every six months."
User avatar
creepy
[Ultimate Gamer]
[Ultimate Gamer]
 
Posts: 353
Joined: 27 Apr 2008, 21:57
Location: constanta

PreviousNext

Return to Tutoriale

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest