Instalare server wow [Ascent][Windows]

Tutoriale care va vor ajuta sa va creati propriul server WoW

Instalare server wow [Ascent][Windows]

Postby Duster » 26 Sep 2007, 21:12

Tutorial instalare server wow [Ascent][Windows]

Inainte de va apuca sa configurati serverul Ascent:

1. Fie downloadati o varianta deja compilata sau o compilati dvs ( vezi tutorial )
2. Setati si configurati o baza de date ( vezi tutorial )

¥ Downloadam ad.exe ( download ), il punem in directorul unde avem instalat WoW si tot acolo cream un folder numit Maps
¥ Rulam ad.exe si cand termina de incarcat mutam folderul Maps in directorul root ascent
¥ Downloadam DBC files si le punem in ascent/dbc - Full 2.1.3 DBC, Full 2.2.0 DBC

¥ Mergeti in directorul ascent si deschideti ascent.conf

¥ Cautam liniile de mai jos si inlocuim ce este bolduit cu informatiile care le-am pus cand am configurat baza de date ( de asemenea in loc de host puneti localhost )
<WorldDatabase Hostname = "localhost" Username = "username" Password = "passwd" Name = "database" Port = "3306" Type = "1">
<CharacterDatabase Hostname = "localhost" Username = "username" Password = "passwd" Name = "database" Port = "3306" Type = "1">


¥ Cautati linia cu PlayerLimit = "100" si in loc de 100 setati nr maxim de playeri

¥ Motd-ul il puneti la:
Motd = "No MOTD specified."


¥ Cautati linia
Code: Select all
<die msg="I am a newb who didn't even read half my config file!">

si adaugati un # inaintea ei

¥ Daca vreti sa logati comenzile pe care GameMasterii le folosesc cautati linia
<Log Cheaters="0" GMCommands="0">

si puneti 1 in loc de 0; de asemenea trebuie sa creati folderul logs in directorul ascent

¥ Cautati
<LogonServer DisablePings = "0"
RemotePassword = "change_me_world">

si in loc de change_me_world puneti o parola la alegerea dvs

¥ Cautati linia
<die2 msg="I read nearly all my config file, but not the whole thing!">

si adaugati un # inaintea ei

¥ Deschideti fisierul logonserver.conf

Cautati
<LogonDatabase Hostname = "host"
Username = "user"
Password = "pass"
Name = "dbname"
Port = "3306"
Type = "1">
si inlocuiti cu aceleasi date care le-ati pus si in fisierul ascent.conf

¥ Cautati
<Client MinBuild = "6739"
MaxBuild = "6739">
si inlocuiti cu cu versiunea minima si versiunea maxima de WoW pe care o acceptati pe server ( 6692 pentru 2.10, respectiv 7272 pentru 2.2)

¥ Mergeti la linia
<LogonServer RemotePassword = "change_me_logon">

si in loc de change_me_logon puneti parola care ati pus-o si in ascent.conf

¥ Deschideti fisierul realms.conf

¥ Cautati
<LogonServer Address = "127.0.0.1"

si in loc de 127.0.0.1 puneti ip-ul serverului

¥ La
Name = "Default Logon"
puneti Numele serverului


¥ Cautati
<Realm1 Name = "Test Realm"
Address = "127.0.0.1:8129"

in loc de Test Realm puneti numele realmului si in loc de de 127.0.0.1 ip-ul serverului

Pentru a va instala pagina web unde playerii isi pot face conturi - vezi tutorial


Copyright DusTeR @ Ultimate.ro
©Ultimate Empire 2006-2007
Last edited by Duster on 08 Oct 2007, 07:21, edited 1 time in total.
May the loot be with you!
User avatar
Duster
[Rocket Scientist]
[Rocket Scientist]
 
Posts: 4223
Joined: 06 Aug 2007, 13:55
Location: Who knows?...

Postby GhOSt » 07 Oct 2007, 22:59

configuratiile alaea din text le-am facut dar mai sus adica
"Â¥ Downloadam ad.exe ( download ), il punem in directorul unde avem instalat WoW si tot acolo cream un folder numit Maps
Â¥ Rulam ad.exe si cand termina de incarcat mutam folderul Maps in directorul root ascent
Â¥ Sau putem downloada maps direct de aici
Â¥ Downloadam DBC files si le punem in ascent/dbc - Full 2.1.3 DBC, Full 2.2.0 DBC" nu am reusit sa le fac.

Configuratiile alea din tex sunt in "ascent\branches\1_6_stable\src"?
GhOSt
[Ultimate User]
[Ultimate User]
 
Posts: 32
Joined: 06 Oct 2007, 16:57

Postby Duster » 08 Oct 2007, 07:22

linkul catre maps nu era bun, l-am scos momentan

apesi click pe download ( e scris in paranteza langa ad.exe ) si pe Full 2.2.0 DBC si downloadezi
May the loot be with you!
User avatar
Duster
[Rocket Scientist]
[Rocket Scientist]
 
Posts: 4223
Joined: 06 Aug 2007, 13:55
Location: Who knows?...

Postby GhOSt » 08 Oct 2007, 15:42

bun am downloadat maps si dbc-urile.
dar la mine in "\ascent\branches\1_6_stable" nu-mi apare nici un fisier specificat acolo unde sa le pun.
GhOSt
[Ultimate User]
[Ultimate User]
 
Posts: 32
Joined: 06 Oct 2007, 16:57

Postby Duster » 08 Oct 2007, 17:10

crezi folderele respective si le pui acolo :)
May the loot be with you!
User avatar
Duster
[Rocket Scientist]
[Rocket Scientist]
 
Posts: 4223
Joined: 06 Aug 2007, 13:55
Location: Who knows?...

Postby GhOSt » 08 Oct 2007, 17:38

am facut fisierele si am cobiat dbc acolo ala dp ce l-am dezarhivat si folderu maps tot acolo l-am copiat in "ascent\branches\1_6_stable".
acum ce sa fac?
GhOSt
[Ultimate User]
[Ultimate User]
 
Posts: 32
Joined: 06 Oct 2007, 16:57

Postby Duster » 08 Oct 2007, 21:18

urmaresti tutorialul in continuare?
May the loot be with you!
User avatar
Duster
[Rocket Scientist]
[Rocket Scientist]
 
Posts: 4223
Joined: 06 Aug 2007, 13:55
Location: Who knows?...

Postby GhOSt » 08 Oct 2007, 21:29

cum pornesc serveru de wow?
ca in fisier nu-mi apare nimik de unde sa pornesc
GhOSt
[Ultimate User]
[Ultimate User]
 
Posts: 32
Joined: 06 Oct 2007, 16:57

Postby Duster » 08 Oct 2007, 21:38

deschizi logonserver.exe , apoi ascent.exe :)
May the loot be with you!
User avatar
Duster
[Rocket Scientist]
[Rocket Scientist]
 
Posts: 4223
Joined: 06 Aug 2007, 13:55
Location: Who knows?...

Postby GhOSt » 08 Oct 2007, 22:02

stai putin ca nu mai inteleg nimik in folderu "\ascent\branches\1_6_stable" nu imi apar astea ci in "\ascent\branches\1_6_stable\bin\release".
GhOSt
[Ultimate User]
[Ultimate User]
 
Posts: 32
Joined: 06 Oct 2007, 16:57

Postby Duster » 08 Oct 2007, 22:03

uhh pai acolo pui folderele, chiar trebuie sa explic fiecare amanunt in parte? :) se subinteleg multe...
May the loot be with you!
User avatar
Duster
[Rocket Scientist]
[Rocket Scientist]
 
Posts: 4223
Joined: 06 Aug 2007, 13:55
Location: Who knows?...

Postby GhOSt » 08 Oct 2007, 22:20

Scuze!!! dar n-am stiu man
intr-un final merge. serveru asta are bugurii majore?
GhOSt
[Ultimate User]
[Ultimate User]
 
Posts: 32
Joined: 06 Oct 2007, 16:57

Postby Duster » 09 Oct 2007, 13:41

sunt multe buguri, mai mici sau mai mari :) oricum ascent e cel mai bun emulator la ora actuala :)
May the loot be with you!
User avatar
Duster
[Rocket Scientist]
[Rocket Scientist]
 
Posts: 4223
Joined: 06 Aug 2007, 13:55
Location: Who knows?...

Postby GhOSt » 09 Oct 2007, 16:02

dupa ce imi gat charu de facut si intru pe realm imi zice server disconnected
de ce? :) :(

ore o fi ca am factu 1_7_stable ca 1_6_stable nu o mai pt lua si nici nu o mai am.

vreu sa o mai fac o data dar nu mai am "1_6_stable"
daca folosesc "SQLyog607" in loc de "navicat8_mysql_en" are ceva?
GhOSt
[Ultimate User]
[Ultimate User]
 
Posts: 32
Joined: 06 Oct 2007, 16:57

Postby Duster » 09 Oct 2007, 19:53

poti folosi si SQLog

am citit pe emupedia ca sunt niste diferente intre DB-ul suportat de Ascent si cel folosit in NCDB de exemplu si ca trebuie sa asteptam sa repare cei de la ascent >< :)

cred ca poti folosi 1_6stable cu NCDB Milestone 0.1 fara probleme ( nu garantez si pentru 0.2 ) :) incearca sa vezi...
May the loot be with you!
User avatar
Duster
[Rocket Scientist]
[Rocket Scientist]
 
Posts: 4223
Joined: 06 Aug 2007, 13:55
Location: Who knows?...

Next

Return to Tutoriale

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests