Guys, din pacate ramanem fara hosting moca la forum :( As dori sa tinem forumul in picioare, eventual sa-l "resuscitam". Rog sa donati 1 euro, sau cat puteti, sa ne luam hosting.

Alte metode de a ajuta: cand cumparati ceva de pe EMAG, dati click pe orice produs de aici.. E echivalentul unei mici donatii.
Also, la PcGarage.ro aplicati codul "3L6L3REE" in cos (1% reducere). pentru alte magazine, click pe LOGO de aici: elefant.ro, CEL.ro, evoMAG.ro , QuickMobile.ro sau cautati magazinul aici. Thanks!

World of Warcraft: Cataclysm

Ultimele anunturi legate de cel mai jucat MMORPG.

World of Warcraft: Cataclysm

Postby Ozeneu » 19 Feb 2010, 19:47

De patru ani de zile, cu cateva zeci de exceptii, in fiecare zi am vizitat Orgrimmar-ul. Orasul celor o mie de vendori, al celei mai instabile burse de obiecte, al bancii cu seifurile cele mai adanci, al bauturilor cele mai spirtoase, al vrajitorilor celor mai parsivi si ale orcitelor cele mai sexy. Orasul in care, daca nu porti la cingatoare scalpurile a cel putin zece gnomi ucisi doar prin puterea scarbei cu care te uiti la el, nimeni nu da doi bani pe tine. Da, prin acel Orgrimmar.

Se pare ca toti acesti gnomi ucisi de puterea covarsitoare a personalitatii Hoardei au plans la forurile superioare si au obitnut prin lacrimi si mita un expansion prin care Orgrimmar-ul va si sters de pe suprafata Kalimdorului. Cataclysm. Un nume mai sugestiv nici nu se putea.

Pana acum, ne-am obisnuit ca fiecare expansion sa vina un continent nou, pe care sa se mute actiunea odata ce ajungi la un nivel care sa iti permita sa te plimbi in siguranta printre mobii de acolo. Am vazut Outlands odata cu The Burning Crusade si ne-am bucurat de introducerea a doua rase noi(blood elves si draenei), iar odata cu Wrath of the lich King ne-am aruncat in spinarea dragonilor pentru a zbura peste stepele inzapezite din Northrend si ne-am facut toti cate un death knight, o clasa noua introdusa in joc.

De data aceasta, actiunea se muta inapoi acasa. Azeroth-ul este asaltat de insusi Deathwing si Queen Azshara, personaje cearunca forte ale naturii atit asupra Hoardei, cat si a Aliantei. Poate va intrebati cine sunt acesti doi indivizi care au curaj sa se ia de guler cu hordacii si alianta. Ei sunt niste cunostinte mai vechi de-ale noastre, nu sunt niste neaveniti care acum incearca sa isi faca un nume luand bataie in Wailing Caverns. Deathwing este cunoscut sub mai multe nume, printre care The Destroyer, The Black Scourge, The Death Aspect si este yb dragon care a fost pus stapan peste Pamant cu zeci de mii de ani in urma de catre zeii cei vechi. La un moment dat, si-a cam pierdut mintile si-a luat-o pe aratura incercand sa distruga tot ce vedea cu ochii. De-a lungul timpului, a luat multe forme, dar a fost invins de fiecare data, iar acum este refugiat in planul elementar Deepholm, unde elementul predominant este focul. Azshara, pe de alta parte, este fosta regina a nightelf-ilor, care a fost corupta de ttitanul Sargeras, stapan peste Burning Legion. Dupa ce Azshara a luat bataie de la Malfurion Stormrage, ea s-a refugiat in adancul marilor, unde s-a transformat in imparateasa Nazjatarului, mamica rasei naga. Dupa cum v-ati prins deja, elementul sau favorit este apa.

Asa ca cei doi banditi s-au aliat si, cu ajutorul elementelor pe care le aveau in subordine, s-au pus pe remodelarea Azeroth-ului. Unde altadata era belsug si verdeata, in vremurile Cataclysm-ului vor domni lava si uscaciunea, iar unde era desert si arsita, acum a venit apa si a inghitit totul. Astfel ceea ce astazi cunoastem si luam de bun ca fiind casele unde suntem in siguranta, maine va fi transformat in cenusa si inghitit de ape. Frumosul nostru Orgrimmar va fi facut una cu pamantul si orice gnom mai tupeist va veni sa profaneze locul cu dejectiile sale liliputane. Azshara(zona si nu personajul) ca deveni o zona de nivel mic, Barrens va fi spart in doua bucati, iar Thousand Needles va fi sub ape. Pentru ca tot am plans eu din cauza ca Orgrimmar-ul va fi facut zob, se pare ca de-a lungul expansion-ului, probabil cu aportul jucatorilor, orcii isi vor construi un oras mai mare si mai frumos. Podul de piatra s-a daramat...

Dar apele si lava nu daor au distrus. Nu. Ele au permis crearea de noi zone. Doar pentru ca nu este intotdeauna introdus un continent nou, nu inseamna ca nu sunt zone noi. Ba sunt si destule. Twilight Highlands, Mount Hyjal, Deepholm, Uldum, Gilneas, The Lost Isles, Sunken City of Vash'jir sunt cele sapte noi zone prin care vom putea haladui(acum si cu fly mount).
Twilight Highlands este de fapt Grim Batol. Un Grim Batol care a fost spulberat pur si simplu odata de Deathwinga iesit din planul inferior unde a fost exilat. Twilight's Hammer il slujesc acum pe Deathwing si in aceasta zona isi vor stabili baza de operatii. Atit Hoarda, cat si Alianta vor avea un oras cu port in aceasta zona, de unde vor putea pleca in incursiuni asupra lui Deathwing.

Ragnaros s-a strecurat si el in calcul cu ocazia Cataclysm-ului si a iesit in Mount Hyjal, unde asediaza Copacul Lumii incercand sa il faca scrum. Uldum este o zona complet noua in vest de Tanaris, unde se pare ca a existat intotdeauna, dar a fost ascunsa de ochii lumii printr-o mare iluzie formata dintr-o... mare. Uldum este casa unor pisic din piatra create de titani si care pazesc accesul in doua noi dungeon-uri in care se pare ca se afla o super arma. Ce super arma? Vom vedea. Deepholm este noul centru al expansion-ului, un fel de Dalaran al WotLK-ului sa Shattrah al TBC-ului. Acolo vor fi portaluri catre restul lumii. Vash'jir este un oras scufundat, fosta resedinta a lui Lady Vashj, si este poarta catre Abyssal Maw. Trecand prin Abyssal Maw, vom ajunge in planul elemental al apei unde, desi vom fi sub apa, com putea merge prin fundul marii si vom putea calari animale subacvatice ca pe un mount normal.

ps: Voi scrie si despre noile rase si despre a noutate la guilde, dar altadata ca m-am plictisit de tastat :))
Sursa: revista Level
Last edited by Ozeneu on 20 Feb 2010, 11:43, edited 2 times in total.
Image
User avatar
Ozeneu
[ Pwnage!!! ]
[ Pwnage!!! ]
 
Posts: 5842
Joined: 30 Apr 2008, 22:27
Location: Soviet Romania

Postby Aleksandru » 20 Feb 2010, 10:12

era frumos daca puneai si tu niste alineate, spatii, asa se citeste greu.
Image
Aleksandru
[Global moderator]
[Global moderator]
 
Posts: 7183
Joined: 05 May 2008, 19:00
Location: Madrid

Re: World of Warcraft: Cataclysm

Postby Ozeneu » 20 Feb 2010, 11:44

nu ma lasa sa pun alineate :( am incercat si cu space, si cu tab, si cu tab in notepad apoi copy-paste si tot asa arata
Image
User avatar
Ozeneu
[ Pwnage!!! ]
[ Pwnage!!! ]
 
Posts: 5842
Joined: 30 Apr 2008, 22:27
Location: Soviet Romania

Re: World of Warcraft: Cataclysm

Postby Ozeneu » 04 Mar 2010, 16:56

Celalte doua noi zone vor fi zonele de start pentru cele doua rase noi. Caci da, desi noul expansion nu vine cu un nou hero class, va introduce, la fel si ca The Burning Crusade, doua noi rase. Goblinii, care pana acum sugeau de la doua mame, se vad evacuati cu forta din casa lor si cauta refugiu in bratele fratilor mai mari, orcii. Evident ca sunt primiti cu bratele deschise, fiecare orc impartind cu draga inima painea de pe masa si gnomul majordom cu nefericitii refugiati.

Dar nici goblinii nu vin cu mana goala. Fiind niste ingineri desavarsiti, isi pun talentele la dispozitia Hoardei si vor ajuta efortul de razboi cu mare placere. Goblinii au niste avantaje rasiale foarte puternice. Pe langa discountul maxim pe care fiecare vendor il ofera, pe langa asistentul personal pe care il poate chema odata la 30 de minute pentru a accesa banca si 15 puncte extra pentru skill-ul de alchimie, goblinul poate face un rocket jump pentru a sari foarte repede inainte, poate trage cu rachete in inamic facand fire damage si are viteza de atac si de castat mai mica cu 1% decat restul claselor. Goblinii nu vor porni direct ca parte din Hoarda, ci vor ajunge sa se identifice cu aceasta doar dupa un anumit sir de quest-uri.

De partea Aliantei se dau worgenii. Ei sunt mai bine cunoscuti sub numele de varcolaci in folclorul nostru. Blizzard a considerat ca este cazul ca si Alianta sa primeasca o rasa care sa poata baga intr-adevart un reprezentant al Hoardei in sperieti. A considerat ca este momentul ca si Alianta sa se poata lauda cu un personaj cat de cat feroce, cu care sa-si poata speria hordacii copiii. Si astfel a ales worgenii. O rasa de razboinici venita din alta dimensiune, al carei singur scop era sa imprastie groaza si moarte. Asta pana cand magul Arugal a inceput sa faca experimente pe ei si a reusit sa faca un hibrid intre oameni si worgeni, hibrizi ce poseda inteligenta oamenilor si ferocitatea worgenilor. Marea lor problema este ca naparlesc constant si umplu casa de par. Astel ca hordacilor care vor prinde un astfel de pet le recomand sa ii construiasca o cusca in spatele casei si sa nu isi lase copii sa se joace prea mult cu el, pentru ca se umplu de purici.

Nici rasialele worgenilor nu sunt de ici, de colo. Ei vor lovi constant cu un procent mai mult decat celelalte rase cu aceleasi arme, se vor putea misca cu 70& mai repede pentru zece secunde odata la doua minute, vor avea 15 puncte mai mult la skinning, iar blestemele si bolile vor avea durata scurtata cu 15%.

Recunosc ca alianta nu merita aceasta rasa si ca ar fi fost mult mai potrivita Hoardei. Dar de la o vreme se observa o dragoste iesita din comun a producatorilor pentru Alianta. Dupa cum era un zvon acum ceva vreme: Blizz plays Alliance! Zvon ce este cu atit mai mult intarit de schimbarile majore aduse deja rasialelor celor doua factiuni din joc. Rasiele ce muta mingea in terenul Aliantei, care si asa joaca cu cinci jucatori in plus in PvP.

Am spus deja ca Blizzard nu introduce nicio clasa noia, dar duce modificari fara de sistemul actual de joc. Va permite mai multor rase accesul la clase care pana acum erau tabu. De acum vom vedea taureni paladini, gnomi priest, trolli druizi si alte asemenea combinatii neverosimile in momentul de fata. Prima miscare pe care o voi face, in momentul in care expansion-ul va fi lansat, va si sa schimb rasa paladinului si sa il transform intr-un tauren cu ceafa lata. Aluta blood elf-ului este cam calcatoare pe nervi si l-am suportat de-ajuns. De abia astept sa calc alianta pe fata cu o copita cat un gnom si sa aud din nou cea mai misto voce din joc.

Schimbarile de rasa vor modifica mult mecanismul jocului si spe ca Blizz sa stie ce face. Dar nu le plang eu de mila. Se descurca pentru ca sunt baieti mari.

To be continued...
Image
User avatar
Ozeneu
[ Pwnage!!! ]
[ Pwnage!!! ]
 
Posts: 5842
Joined: 30 Apr 2008, 22:27
Location: Soviet Romania

Re: World of Warcraft: Cataclysm

Postby whispers » 04 Mar 2010, 17:13

good job man....you do a really good work
Image
User avatar
whispers
[Ultimate Addicted]
[Ultimate Addicted]
 
Posts: 641
Joined: 08 May 2008, 09:59

Re:

Postby The 5th Kira » 04 Mar 2010, 17:30

Aleksandru wrote:era frumos daca puneai si tu niste alineate, spatii, asa se citeste greu.Mie mi se pare destul de oke.. spatii a lasat, aliniate... nu stiu daca merge dar nici nu stiu daca pasa cuiva de aliniate.

Good job, pacat de Orgrimmar, intr-adevar.
User avatar
The 5th Kira
[ Pwnage!!! ]
[ Pwnage!!! ]
 
Posts: 3000
Joined: 30 Mar 2008, 16:43
Location: Las Noches

Re: World of Warcraft: Cataclysm

Postby Haskymirov » 05 Mar 2010, 10:28

Abia astept sa apara Cataclysm :X Tauren Paladin :) sau cine stie poate din noile rase... nice story :P
Image
User avatar
Haskymirov
[Ultimate Addicted]
[Ultimate Addicted]
 
Posts: 601
Joined: 27 Feb 2010, 12:39
Location: In your face

Re: World of Warcraft: Cataclysm

Postby Ozeneu » 13 Mar 2010, 12:10

O mica-mare diferenta fata de expansion-urile de dinainte va fi si noul nivel maxim introdus. Am fost deja obisnuiti cu cifra rotunda de zece nivelurile per expansion. De data aceasta insa, va trebui sa ne obisnuim cu deÅŸti ueis, cat de misto a fost cand faceam leveling, iar apoi sa stai cu degetul in nas. Plus ca nu stiu daca mai tineti minte review-ul jocului, dar la o saptamana dupa lansarea lui Wrath of the Lich King, eram deja la nivel 80 si cu Naxx 25 terminat. Deci experienta de leveling a fost scurta si trecatoare, desi memorabila.

Odata cu modificarea level cap-ului la 85, s-a renuntat si la crearea unui nou tree de talente, cu mai multe puncte. Se va ramane la acelasi numar de puncte de talente, doar ca fiecare tree se va modifica masiv. Blizz doreste cat mai mult eliminarea talentelor pasive, ale caror efecte pasive sunt prea putin vizibile pentru jucatori si vrea inlocuirea lor cu unele mai tipatoare si colorate. Nu stiu cat de buna este aceasta idee, dar trebuie sa asteptam si sa vedem. Pe langa noul stil de talente, acestea vor primi si alte bonusuri odata cu completarea tree-ului ales. Tree-ul principal pe care jucatorul va merge va avea un asa-numit Mastery Talent, obtinut cand va aloca suficient de puncte talent tree-ului respectiv. Aceste Mastery Talents vor oferi jucatorului avantaje noi. Un exemplu de asemenea Mastery Talent ar fi Body and Soul, un talent al priest-ului care-i va oferi jucatorului cu Power Word:Shield pe el si un bonus la viteza de miscare de 60% pentru patru secunde sau cel al unui paladin retribution al carui Mastery Talent ii va scadea cu 12% global cooldown-urile.

Daca pana acum ai fost lupul singuratic si nu te-a atras idea de a face parte dintr-o ghilda, in Cataclysm se pare ca acest lucru va if o necesitate. Se pare ca si ghildele vor creste la nivel, nu numai jucatorii.

Fiecare boss kill, raid terminat sau actiune in cadrul ghildei ii va aduce acesteia experienta in urma careia va creste in nivel. Momentan, sunt anuntate douazeci de niveluri pentru ghilde, niveluri ale caror avantaje se vor vedea in puncte de talent ale caror efecte se vor resimti asupra tuturor celor din ghilda. Astfel, pretul reparatiilor va fi mai scazut, in raiduri in caz de wipe se va putea da un mass ressurect, nu va fi nevoie de reagenti pentru buff-urile de raid si inca altele despre care vom afla probabil mai incolo. Un alt lucru foarte spectaculos ce se paote face cu experienta obtinuta in ghilda este ca aceasta sa se converteasca intr-o moneda speciala cu care se pot cumpara iteme legendare care pot fi ofrite oricui din ghilda. Smecheria este ca itemel cumparate cu acest tip de moneda apartin de fapt ghildei si nu jucatorului care il foloseste, astfel daca acesta alege sa paraseasca ghilda, itemul folosit va intra automat in banca ghildei, unde va fi acordat urmatorului candidat.

Si ca tot vorbim despre farmat cu ghilda, mai mult ca sigur ca ghildele axate pe pvp, care si acume exista desi nu sunt chiar atit de importante, vor inflori odata cu lansarea expansion-ului. Iar asta se va intampla pentru cavor exista battlegrounds ce se vor comporta ca o lupta in arena. Cei care castiga vor obtine atit rating, cat si puncte de care meseriasii pvp-ului le castiga cu sudoarea fruntii dupa mii de lupta in arena. Aceste rated battlegrounds vor strica echilibrul pvp-ului, deoarece orice idiot care asculta ordine va ajunge sa se bucure de aceleasi obiecte ca unul care le-a castigat, dupa cum am mai spus, prin sudoarea fruntii.

Ultimul lucru de care ma voi atinge in acest preview este noua profesie secundara introdusa in expansion: arheologia. Se pare ca toate cutremurele si zvarcolirile pamantului au scos la suprafata tone de artefacte vechi de cand lumea si pamantul. Iar toti locuitorii Azeroth-ului au plecat cu mic, cu mare, la sapaturi. Artefactele vor aparea pe minimap la fel ca orice alta resursa se poate fi urmarita pe harta. Vestea buna este ca se pot urmari in paralel atit artefactele arheologice, cat si ierburile sau minereurile celorlalte profesii aferente. De ce este atit de interesanta aceasta noua meserie? Pentru ca deshide un nou sistem de glyph-uri. Path of the Titans este un nou sistem de evolutie al personajului odata ce a atins nivelul maxim. Fiecare jucator va putea alege sa se alieze potecii oferite de unul dintre titani si prin questing, pvp, raiding sau prin folosirea celorlalte profesii sa creasca in nivel, deschizand noi glyph-uri. Se vor putea folosi simultan un numa maxim de zece glyph-uri, fiecare cu propriul sau bonus. Este posibil ca experienta necesara cresterii acestui nou sistem de evolutie al personajului sa fie limitata voit la un anumit nivel saptamanal, dar asta nu se stie sigur. Nu se stie nici cum arheologia va influenta Path of Titans, dar se pare ca vor merge mana-n mana.

Atit momentan despre World of Warcraft: Cataclysm. Mai multe de despre acest minunat expansion si despre cum ne va afecta noua vietile veti putea afla intr-una din emisiunile viitoare. Pana una, alta, Ozeneu va spune La revedere! si pe data viitoare.

LE: si asta nu e copy-paste, am tastat fiecare cuvant :))
Image
User avatar
Ozeneu
[ Pwnage!!! ]
[ Pwnage!!! ]
 
Posts: 5842
Joined: 30 Apr 2008, 22:27
Location: Soviet Romania

Re: World of Warcraft: Cataclysm

Postby Zaphodftw » 14 Mar 2010, 18:41

daca tot ai tastat nu puteai corecta ghilde cu guilde?

anyway, maaari schimbari x_x guild leveling si arme legendare cumparate cu monede? las'o'n pl
-Dreamz- wrote:O PLAC PE VIDRAAAAAAAAAAAAAAAAA !

Image
<U.T.S> Ultimate Tru' Spammer LEADER
User avatar
Zaphodftw
[Mr. Rager]
[Mr. Rager]
 
Posts: 10970
Joined: 31 Mar 2008, 22:01
Location: Unreachable Cookie Jar

Re: World of Warcraft: Cataclysm

Postby MercilleS » 21 Mar 2010, 02:49

ozeneu intreabre: Tu ai scris astea ? ;;)
Sunt foarte marfa + ca a fi bun de redactor :)) gj keep it up it's 2 a clock and i can't sleep :(
Image
User avatar
MercilleS
Banned
Banned
 
Posts: 291
Joined: 19 Dec 2009, 21:38

Re: World of Warcraft: Cataclysm

Postby Invisible » 21 Mar 2010, 18:13

Frumos bravo!
Fanaticii wow-ului le recomant avataru meu!
User avatar
Invisible
Banned
Banned
 
Posts: 159
Joined: 09 May 2009, 23:00
Location: Timisoara

Re: World of Warcraft: Cataclysm

Postby Wolverine » 12 Jul 2010, 01:00

LoL...nice story ! am mai aflat cate ceva nou
Image
User avatar
Wolverine
[Ultimate Gamer]
[Ultimate Gamer]
 
Posts: 205
Joined: 25 Nov 2007, 20:02

Re: World of Warcraft: Cataclysm

Postby valentiores » 23 May 2018, 05:19

kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577
kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577
kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577
kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577
kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577
kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577
kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577
kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577
kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577
kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577
kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577kn11577
kn11577kn11577
valentiores
[ Pwnage!!! ]
[ Pwnage!!! ]
 
Posts: 78612
Joined: 10 May 2018, 15:54

Re: World of Warcraft: Cataclysm

Postby valentiores » 21 Sep 2018, 23:14

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comkinozones.rulaserlens.rumedinfobooks.rump3lists.ruspicetrade.ruspysale.rustungun.rulargeheart.ru
lasercalibration.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.ru
mailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.runameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.ru
neatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ru
onesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.rupapercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ru
qualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.ru
readingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.rurectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.ru
salestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.ru
semifinishmachining.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.ru
tenementbuilding.ruultramaficrock.ruultraviolettesting.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.rujournallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.ru
kaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.ru
kleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.rukondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.ru
lacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.ru
landingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.rulanguagelaboratory.rufactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.ru
galvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ru
haemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ruhangonpart.ru
haphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ru
heatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.ru
valentiores
[ Pwnage!!! ]
[ Pwnage!!! ]
 
Posts: 78612
Joined: 10 May 2018, 15:54


Return to Noutati

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest