calculatorul mi se reseteaza singur pls help:(

Probleme legate de client-ul de World of Warcraft.

calculatorul mi se reseteaza singur pls help:(

Postby xenonblow » 03 Apr 2010, 20:05

de saptamana trecuta pc meu se reseteaza singur ca si cum as apasa butonul de restart....toate temperaturile sunt normale sii nici vorba de niciun virus ..am dat 5 scanari cu AVG NOD 32 sI AVIRA intr-o saptamana ...nush ce sa fac ...sfaturile ar fi bine venite .......scz ca am scris aici dar nush la cn sa ma adresez......multumesc
Image
I am Hunter - Play Free Online Games
BullsEyE Bitches!!!!
User avatar
xenonblow
[Ultimate User]
[Ultimate User]
 
Posts: 72
Joined: 25 Feb 2010, 15:55
Location: Nici eu NUSH....

Re: calculatorul mi se reseteaza singur pls help:(

Postby Akssy » 03 Apr 2010, 20:13

poate fi de la sursa, am avut si eu o problema de genu...
User avatar
Akssy
[Ignore alien orders]
[Ignore alien orders]
 
Posts: 3455
Joined: 25 Nov 2007, 17:13

Re: calculatorul mi se reseteaza singur pls help:(

Postby Tupac » 03 Apr 2010, 20:31

exact, sursa de curent poate fi o problema
daca situatia se va agrava, e sursa sigur
pana nu se va mai porni deloc
Eu, pana la ultima mea suflare, voi fi de partea celor asupriti.
User avatar
Tupac
[Armada latina]
[Armada latina]
 
Posts: 2888
Joined: 30 Jun 2008, 20:00

Re: calculatorul mi se reseteaza singur pls help:(

Postby Gandelf » 03 Apr 2010, 21:39

se poate sa fie de la windows...si eu am avut aceeasi problema numa k la mine era mai grava....nici nu se aprindea bn si restart :|...in fine...incearca sa ii dai reformat :)
User avatar
Gandelf
[Ultimate User]
[Ultimate User]
 
Posts: 8
Joined: 15 Mar 2010, 14:51

Re: calculatorul mi se reseteaza singur pls help:(

Postby Savagery » 04 Apr 2010, 00:25

nu e de la windows... daca nu booteaza windowsul n-are cumsa fie de acolo...

reseteaza biosul (de obicei se mai blocheaza)


//Ai grija cu double post.
pytik wrote:Juhziz.. vreau sa fiu cat mai finutz cu tine... Esti ratat...

student la calculatoare !
User avatar
Savagery
[Ultimate Gamer]
[Ultimate Gamer]
 
Posts: 220
Joined: 09 Dec 2009, 17:09

Re: calculatorul mi se reseteaza singur pls help:(

Postby Juhziz » 04 Apr 2010, 09:05

xenonblow wrote:de saptamana trecuta pc meu se reseteaza singur ca si cum as apasa butonul de restart....toate temperaturile sunt normale sii nici vorba de niciun virus ..am dat 5 scanari cu AVG NOD 32 sI AVIRA intr-o saptamana ...nush ce sa fac ...sfaturile ar fi bine venite .......scz ca am scris aici dar nush la cn sa ma adresez......multumesc


1. Ar putea fi virus dar nu l-ai gasit tu. ( deci poti sa reinstalezi sistemul de operare)
2. Cum zicea si Akssy poate fi sursa, incearca sa pui o alta sursa si vezi daca face la fel.
3. Ai desfacut capacul de la unitate ? poate cooler-ul de pe procesor s-a blocat, si ajunge la o anumita temperatura apoi opreste.

Cam atat pot sa iti zic, incearca-le in ordinea care am zis si vezi ce rezultate ai.
Pentru toate fetele care spun: "Toţi bărbaţii sunt la fel".
Dacă ai fi fost o fată cuminte, nu ai fi cunoscut toţi bărbaţii...

-Away-
User avatar
Juhziz
[Most Valuable Player]
[Most Valuable Player]
 
Posts: 5498
Joined: 29 Aug 2009, 17:21
Location: Destination Unknown

Re: calculatorul mi se reseteaza singur pls help:(

Postby Aztek » 04 Apr 2010, 10:47

ce sursa ai?
Image
I intend to live forever. So far, so good ^^.
http://www.youtube.com/watch?v=HwELajFteTo
User avatar
Aztek
[ Pwnage!!! ]
[ Pwnage!!! ]
 
Posts: 2056
Joined: 19 Apr 2008, 11:06
Location: FAS!

Re: calculatorul mi se reseteaza singur pls help:(

Postby islidur » 04 Apr 2010, 11:58

Bun deci si eu am avut acceeasi problema si am stat sa o gasesc , era de la sursa nu primea suficient curent electric si a trebuit sa iau un ups
Image

" Professional Poker Player "
User avatar
islidur
[ Pwnage!!! ]
[ Pwnage!!! ]
 
Posts: 2151
Joined: 19 Mar 2009, 00:55
Location: thE angeLs of miLitari

Postby Aleksandru » 04 Apr 2010, 13:06

l2 post:
Code: Select all
     Discutii

Tot ceea ce nu se regaseste in celelalte categorii legate de wow.ultimate.ro.
Image
Aleksandru
[Global moderator]
[Global moderator]
 
Posts: 7183
Joined: 05 May 2008, 19:00
Location: Madrid

Re: calculatorul mi se reseteaza singur pls help:(

Postby xenonblow » 04 Apr 2010, 16:12

k hai ca incerc toate posibilitatiile .....ms pt sfaturi...
Image
I am Hunter - Play Free Online Games
BullsEyE Bitches!!!!
User avatar
xenonblow
[Ultimate User]
[Ultimate User]
 
Posts: 72
Joined: 25 Feb 2010, 15:55
Location: Nici eu NUSH....

Re: calculatorul mi se reseteaza singur pls help:(

Postby Aztek » 04 Apr 2010, 19:03

spune-mi te rog ce sursa ai
Image
I intend to live forever. So far, so good ^^.
http://www.youtube.com/watch?v=HwELajFteTo
User avatar
Aztek
[ Pwnage!!! ]
[ Pwnage!!! ]
 
Posts: 2056
Joined: 19 Apr 2008, 11:06
Location: FAS!

Re: calculatorul mi se reseteaza singur pls help:(

Postby Onix » 19 Apr 2010, 17:56

exact aceeasi problema am avut.o si eu. sigur sursa e problema.

schimb.o neaparat.
Image
Onix
[Ultimate User]
[Ultimate User]
 
Posts: 13
Joined: 23 Nov 2008, 15:40

Re: calculatorul mi se reseteaza singur pls help:(

Postby -Base- » 19 Apr 2010, 18:29

1. Ar putea fi virus dar nu l-ai gasit tu. ( deci poti sa reinstalezi sistemul de operare)


asta e mai mult ca sigur , porneam pc-ul , ma jucam ascultam muzica ORICE si dupa maxim 10 min imi aparea un mesaj si se rr
alta data cand il fortam lafel se rr
Dupa ce instalezi windoxu merge perfect :D
-Base-
[FlamE SpammeR]
[FlamE SpammeR]
 
Posts: 4719
Joined: 24 Oct 2009, 12:32

Re: calculatorul mi se reseteaza singur pls help:(

Postby Zaphodftw » 22 Apr 2010, 10:42

ti se facea cumva ecranu albastru cand ti se restarta?
-Dreamz- wrote:O PLAC PE VIDRAAAAAAAAAAAAAAAAA !

Image
<U.T.S> Ultimate Tru' Spammer LEADER
User avatar
Zaphodftw
[Mr. Rager]
[Mr. Rager]
 
Posts: 10970
Joined: 31 Mar 2008, 22:01
Location: Unreachable Cookie Jar

Re: calculatorul mi se reseteaza singur pls help:(

Postby xenonblow » 25 Jun 2010, 15:36

sall ..... de cand am facut postul in aprilie.....INCA NAM GASIT PROBLEMA....inca isi da restart din niciun motiv....
1.Am reformatat calculatorul....so....problema cu virusii se spulbera...
2.Windowsul meu i lam bagat si la un prieten si nu ii face la fel ca la mne....so...varianta cu windowsul se spulbera si ea
3.Sursa iam schimbat-o de 2 ori...acu am o sursa de 350...( zicetimi daca nu e bne cu sursa....) .....so..inca mai aveam banuieli si am cumparat un STABILIZATOR DE curent si INCA ISI DA RESTART.....
4.Driverele sant UP TO DATE... so no comment aici....
5.INCA NU GASESC PROBEMA......

mai as avea o problema ...ziceti ce temperatura e optima pt CPU TEMP & SYSTEM TEMP......pls :D
Image
I am Hunter - Play Free Online Games
BullsEyE Bitches!!!!
User avatar
xenonblow
[Ultimate User]
[Ultimate User]
 
Posts: 72
Joined: 25 Feb 2010, 15:55
Location: Nici eu NUSH....

Next

Return to Probleme WoW

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest