Mâine (marţi, 16.03), Arena Antonio Alexe din Oradea găzduieşte varianta 2010 a All Star Game-ului baschetului masculin românesc. Evenimentul include un meci al fostelor glorii ale baschetului autohton, concursuri de aruncări de la distanţă şi de slam dunk precum şi jocul dintre echipele Nord-ului şi Sud-ului.
În deschidere, cu începere de la orele 17:00, se vor duela veteranii, împărţiţi în două echipe, una a fostelor glorii locale ca Zoltan Gellert sau Şerban Sere iar cealaltă alcătuită din cele mai sonore nume ale baschetului românesc precum Costel Cernat, Petre Brănişteanu sau Mircea Cristescu.
De la orele 18:45, în transmisiune directă la TVR2 va demara meciul stelelor baschetului românesc. Evenimentul propriu zis va fi urmat de un dineu cu scop caritabil care se va desfăşura la Restaurantul Ciuperca din Oradea. În cadrul acestuia vor fi scoase la licitaţie tricourile jucătorilor participanţi precum şi mingea de joc. Organizatorii evenimentului, CSM Oradea şi Federaţia Română de Baschet, au anunţat că toate încasările vor fi direcţionate spre Spitalul "Gavril Curteanu", secţia de oncologie.
Sursa : numaibaschet.ro
si acum de la mine ... sa prezint putin echipele ...
Echipa Nordului ii are pe : - titulari: Jujuan Cooley (Tg Mures), Tudor Dumitrescu(Gaz Metan Medias), David Lawrence(U-Mobitelco Cluj Napoca.. insa a fost inlocuit de Nenad Markovic de la Timisoara(, Andelko Mandic(Oradea) ÅŸi Zoran Krstanovic(U Mobitelco Cluj Napoca).
- rezerve: Earl Brown(Csu Sibiu), Paul Chetreanu(U Mobitelco), Mihnea Haiduc(Csu Sibiu), Mihai Silvăşan(U Mobitelco), Titus Nicoară(Medias), Dan Păltinişanu(Timisoara) şi Ionuţ Drăguşin(Medias).
- antrenori: Dragan Petricevic(de la Elba Timisoara) ÅŸi Cristian Achim(De la Oradea).
Echipa Sud-ului este alcătuită din următorii jucători:- titulari: O'Darien Bassett, Josh Jackson(Pitesti), Arvydas Cepulis(Asesoft Ploiesti), Virgil Căruţaşu(Asesoft Ploiesti ... din cauza unei accidentari a fost inlocuit mi se pare cu Cristian Craciun de la Otopeni) şi Rashard Griffith(Tot Asesoft, dar inlocuit de Joseph Edgar Barber).
- rezerve: Claudiu Fometescu(Dinamo Buc. ) , Mihai Paul, Andrei Mandache(Otopeni), Angel Santana, Cătălin Burlacu(Asesoft), Andrei Căpuşan şi Kibwe Trim(Rovinari).
- antrenori: Vladimir Arnautovic(Asesoft) ÅŸi Theo Evans(rovinari).
Jucatorii la care am trecut Asesoft pana la urma nu vor evolua din cauza clubului care ii tine in cantonament ... ei dau vina pe arbitri ca i'au furat in meciu cu Gaz Metan Medias si U Mobitelco si refuza se pare sa mai intre in all star ...
sunt unii jucatori la care nu am trecut echipa ... pe aceia ii stiu doar dupa nume, nu le mai stiu si echipa