Laptop

Probleme / noutati Hardware.

Laptop

Postby durebista » 22 Feb 2009, 16:54

Am si eu o intrebare legata de un laptop vechi

Dorect sa investesc in niste RAM pentru el, momentan are 128 MB RAM 200 pin, PC1600.

2x200 pin DDR-SODIMM, suporta PC1600/PC2100 DDR

Cipul de RAM de acum are o frecventa de 133

Intrebarea mea e suporta un cip la o frecventa de 266MHz la cat sunt cipurile de 512 respectiv 1024MB?

Am gasit cipuri la 512 si 1024 PC2100 DDR, 200 pin DDR SO-DIMM.

Chiar nu as vrea sa arunc banii pe un cip care nu ar merge pe laptopul respectiv.

A si daca stiti unde gasesc in Romania RAM de genul ala, momentan am gasit doar pe Amazon.co.uk.

Multumesc pentru timpul acordat si asctept un raspuns.
Image
Image
Picture by: Vampire-L0ver, Edited by: RedDressModel: Me
User avatar
durebista
[ Pwnage!!! ]
[ Pwnage!!! ]
 
Posts: 3511
Joined: 07 Sep 2007, 21:34
Location: Killing time before it kills me

Re: Laptop

Postby durebista » 27 Feb 2009, 21:46

Bump vad ca accest topic a fost vizitat de 30+ de ori si nu a postat nimeni nimic.

(scuze de teoreticul post dublu dar a trecut aproape o sapt de cand am postat)
Image
Image
Picture by: Vampire-L0ver, Edited by: RedDressModel: Me
User avatar
durebista
[ Pwnage!!! ]
[ Pwnage!!! ]
 
Posts: 3511
Joined: 07 Sep 2007, 21:34
Location: Killing time before it kills me

Re: Laptop

Postby ClotzA » 27 Feb 2009, 23:14

durebista wrote:Intrebarea mea e suporta un cip la o frecventa de 266MHz la cat sunt cipurile de 512 respectiv 1024MB?

eu citesc 2 intrebari :)

La a 2-a nu pot sa iti raspund pentru ca nu sunt fan laptopuri si nici nu sunt la curent cu hardware-urile, insa la prima problema iti pot spune asta :

Daca ai 2 placute de ram cu frecvente diferite , ambele placute vor merge la frecventa celei mai mici . In cazul tau la 133MHz..
Deci le suporta, insa nu vor merge la capacitate maxima .
User avatar
ClotzA
[ Pwnage!!! ]
[ Pwnage!!! ]
 
Posts: 2633
Joined: 11 Sep 2007, 17:09

Re: Laptop

Postby Soullife » 04 Mar 2009, 11:28

stiu ca sunt offtopic dar regulile nu se aplica si pt MvP's ???

adik warn pt double posting ???

sper sa nu revii cu un edit durebista :)
Image
Image
Soullife
Banned
Banned
 
Posts: 344
Joined: 13 Nov 2008, 09:31
Location: Undeva, in fata unui PC

Re: Laptop

Postby vladstoick » 04 Mar 2009, 11:58

Soullife wrote:stiu ca sunt offtopic dar regulile nu se aplica si pt MvP's ???

adik warn pt double posting ???

sper sa nu revii cu un edit durebista :)

Off : daca nu ai observat intre posturi e diferenta de 5zile
On : Dure cat te chinui sa cauti mai bine iei unu nou(laptop) , pentru ca nu cred ca se mai gasesc. O sansa ar fi sa cauti pe forumurile unor trackere pentru ca de obicei acolo gasesti lucruri mai vechi.
User avatar
vladstoick
[So What?Enjoy Your Life!]
[So What?Enjoy Your Life!]
 
Posts: 1095
Joined: 09 Feb 2008, 13:12
Location: http://blog.stoick.info


Return to Hardware

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests